Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 12 2017

Δεσμευτική προσφορά από ΤΕΡΝΑ-GMR για το αεροδρόμιο Βελιγραδίου

Δεσμευτική προσφορά από ΤΕΡΝΑ-GMR για το αεροδρόμιο Βελιγραδίου

Η κοινοπραξία της ΤΕΡΝΑ με την ινδική GMR συμπεριλαμβάνεται στους ομίλους που κατέθεσαν την Παρασκευή δεσμευτική προσφορά στον διαγωνισμό για την 25ετή διαχείριση του αεροδρομίου «Νίκολα Τέσλα» στο Βελιγράδι.

Οι κοινοπραξίες που εμφανίστηκαν την Παρασκευή δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επισήμως, αλλά η ελληνική εταιρεία με τους Ινδούς συμμετείχε, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη.

Οι δύο συνέταιροι αναμένεται εντός των προσεχών μηνών να υπογράψουν και τη σύμβαση για την κατασκευή και εκμετάλλευση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου Κρήτης.

Στο Βελιγράδι, πάντως, θα έχουν ισχυρό ανταγωνισμό καθώς αρχικό ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει, μεταξύ άλλων, η γαλλική Vinci Airports, μια κοινοπραξία των Meridiam Eastern Europe Investments (Γαλλία), Zurich Airport AG (Ελβετία) και Eiffage (Γαλλία), η Incheon International Airport Corporation (Ν. Κορέα) με την τουρκική Yatirimlar ve isletme και τη ρωσική VTB Capital Infrastructure καθώς και η κινεζική κοινοπραξία των Hainan Air Travel Service, HNA και China National Aero Technology.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v