Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 4 2018

«Μπαράζ» εκδηλώσεων για το χρηματιστήριο

«Μπαράζ» εκδηλώσεων για το χρηματιστήριο

Σε αντίθεση με την περυσινή χρονιά -που κόντρα στις προβλέψεις αποδείχτηκε ιδιαίτερα θετική-, η εκκίνηση του 2018 βρίσκει το εγχώριο επενδυτικό κοινό αρκετά αισιόδοξο σχετικά με το μέλλον του ελληνικού χρηματιστηρίου και των τιμών των μετοχών.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή (7 Ιανουαρίου), στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show, μεταξύ των οποίων ενδεικτικά αναφέρουμε:

• «Η οικονομία, οι τράπεζες και το χρηματιστήριο μετά την κρίση», με διοργανωτές τις Μεσογειακή ΑΕΕΔ και Eurocapital ΑΕ και ομιλητές τους κ.κ. Χαράλαμπο Γκότση, Γκίκα Χαρδούβελη και Πλάτωνα Μονοκρούσο (ώρα 11:30 π.μ.).

• «Προοπτικές και προκλήσεις του 2018 για το ελληνικό και τα ξένα χρηματιστήρια», με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Επενδυτών Διαδικτύου και ομιλητές τους κ.κ. Ηλία Ζαχαράκη, Λουκά Παπαϊωάννου, Παντελή Λάμπρου, Συμεών Μαυρουδή και Ανδρέα Κουτούπη (ώρα 15:45).

• «Ελληνική οικονομία - Ενέργεια - Χρηματιστήριο Αθηνών: Προοπτικές για το 2018», με διοργανωτή τη Nuntius Χρηματιστηριακή και ομιλητές -μεταξύ άλλων- τους κ.κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, Ευστάθιο Τσοτσορό, Αλέξανδρο Μωραϊτάκη και Παναγιώτη Τσούνη (ώρα 18:00).

• «Οι προοπτικές του ελληνικού χρηματιστηρίου για το 2018», με διοργανωτή τους «Επενδυτές χωρίς σύνορα» (ώρα 10:00 π.μ.).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v