Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 2 2018

Σφηνάκια για εταιρικά ομόλογα, Entersoft και παράπλευρα οφέλη από AirBnB

Σφηνάκια για εταιρικά ομόλογα, Entersoft και παράπλευρα οφέλη από AirBnB

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ: Σήμερα ξεκινάει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ του εταιρικού ομολόγου της Δέλτα Τεχνικής, με τη διοίκηση της κατασκευαστικής εταιρείας -που δραστηριοποιείται παράλληλα και στον χώρο των ΑΠΕ- να χτυπάει το καμπανάκι για την έναρξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Κύκλοι της αγοράς υποστηρίζουν πως μετά από ένα διάλειμμα αρκετών μηνών, έχει εκ νέου δημιουργηθεί μια «ουρά» εταιρειών που σχεδιάζουν φέτος να αντλήσουν δανειακά κεφάλαια μέσω του χρηματιστηρίου. Οπότε, μέσα στο 2018, αναμένονται αρκετές ακόμη νέες εκδόσεις.

 

ENTERSOFT: Δύο νέες συνεργασίες μέσα σε μόλις δύο ημέρες ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία πληροφορικής Entersoft.

Προχθές ανακοινώθηκε η συμφωνία με την OnLine Data για συμμαχία στην αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας. Και χθες, η θυγατρική της Entersoft Retail Link συμφώνησε με την MLS για συνεργασίες στις ηλεκτρονικές τιμολογήσεις.

Η Entersoft, αν και διαπραγματεύεται στην Εναλλακτική Αγορά, επιτυγχάνει επιδόσεις που άνετα θα μπορούσαν να τη φέρουν στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Απαιτείται βέβαια, μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

 

ΕΠΙΠΛΑ: Παράγοντες της αγοράς διαπιστώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα μια περιορισμένη αύξηση της ζήτησης στην αγορά του επίπλου, με τους περισσότερους εξ αυτών να την αποδίδουν στη δραστηριότητα του AirBnB.

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες που θέλουν να εντάξουν τα σπίτια τους στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και συχνά προχωρούν σε κάποιες προσθήκες ή αντικαταστάσεις επίπλων, προκειμένου να διεκδικήσουν υψηλότερο ενοίκιο.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Την αντίδραση της παράταξης «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής έχουν προκαλέσει οι συνεχείς καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της πώλησης της εταιρείας.

Η συνδικαλιστική οργάνωση κάνει λόγο για χαμένη αξιοπιστία της διαδικασίας και των εμπλεκομένων και για εξέλιξη που πλήττει την εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v