Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 17 2018

Πώς το Survivor μπορεί να σώσει... ζωές!

Πώς το Survivor μπορεί να σώσει... ζωές!

Από τον τίτλο του σχολίου ο αναγνώστης θα περίμενε να διαβάσει κάτι το ευτράπελο, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Και αυτό, γιατί το παράδειγμα από την εφαρμογή της Hellas Direct, δείχνει το πώς οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν με τη χρήση των νέων τεχνολογιών να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με τη δομή της κυκλοφοριακής κίνησης και τη συχνότητα των τροχαίων ατυχημάτων.

Ας δούμε λοιπόν, τη σχετική ανάρτηση της Hellas Direct:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ατυχήματα στους δρόμους θα μειωθούν (δραματικά) αν όλοι μας αλλάξουμε συμπεριφορά και γίνουμε πιο υπεύθυνοι οδηγοί (ή πεζοί).

Υπάρχει και άλλος τρόπος. Πιο γρήγορος. Το «Survivor».

Το ριάλιτι αναδείχθηκε σε φαινόμενο γιατί έφερε κάτι εντελώς καινούργιο στην ελληνική τηλεόραση.

Ουσιαστικά -για πρώτη φορά μετά από καιρό- έδωσε ένα λόγο στους τηλεθεατές να μείνουν σπίτι και να μη βγουν έξω. Μείωσε την κίνηση στους δρόμους και ενδεχομένως έσωσε ζωές.

Έχουμε αποδείξεις.

Το Hellas Direct app, η εφαρμογή που αξιολογεί πόσο και πώς οδηγούν οι χρήστες του, έδειξε ότι το 2017, τις ημέρες και ώρες των προβολών του «Survivor 1», οι διαδρομές που κατέγραψε η εφαρμογή μειώθηκαν κατά 49%!

Σε αντίστοιχο συμπέρασμα κατέληξε και το τμήμα Ζημιών μας. Τις ημέρες που έπαιζε το ριάλιτι, τα ατυχήματα μειώθηκαν κατά 23%, σε σχέση με τις αντίστοιχες ημέρες πριν αρχίσει το ριάλιτι.

Ειδικά τις Κυριακές -σου θυμίζω ότι εκείνες τις ημέρες κάποιος έφευγε από το παιχνίδι- τα ατυχήματα μειώθηκαν κατά 44%!

Κάνουμε προβλέψεις.

Με βάση τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνονται μέχρι σήμερα στις προβολές του «Survivor 2» -και εφόσον διατηρηθούν οι ίδιοι ρυθμοί, κάτι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε- τα ατυχήματα θα μειωθούν κατά 24,43% και ειδικά τις Κυριακές κατά 46,73%.

Σου αρέσουν οι ήρεμες βόλτες με το αυτοκίνητο;

Τώρα ξέρεις. Κυριακή με Τετάρτη, 20.30 – 24.00. Βάλε τη μουσική που σου αρέσει, κατέβασε το Hellas Direct app που θα σε βοηθήσει να οδηγείς ακόμα πιο σωστά και βάλε μπρος.

Καλές βόλτες!».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v