Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 26 2018

Σφηνάκια για Euromedica, ΑΔΜΗΕ και τη νέα επένδυση Δασκαλόπουλου

Σφηνάκια για Euromedica, ΑΔΜΗΕ και τη νέα επένδυση Δασκαλόπουλου

DECA: Προς νέα επένδυση οδεύει η DECA investments του Δ. Δασκαλόπουλου σε μικρομεσαία επιχείρηση, κίνηση, ωστόσο, για την οποία ο διευθύνων σύμβουλος του fund κ. Ν. Κούλης δεν θέλησε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Περιέγραψε, ωστόσο, την επιχειρηματική στάση των ιδρυτών της εταιρίας και την αποδοχή των ορίων τους όσον αφορά τις δυνατότητες που είχαν να την αναπτύξουν μόνοι τους, συνειδητοποίηση που τους έστρεψε στην αναζήτηση συμμετοχών και χρηματοδοτών.

Με αυτό το παράδειγμα, ο κ. Κούλης υποστήριξε και πάλι, στο πλαίσιο πρόσφατου συνεδρίου του ΣΕΒ, ότι -πέρα από τα business plans- οι προσωπικότητες των επιχειρηματιών είναι τελικώς ο παράγοντας που θα κρίνει την ολοκλήρωση των επόμενων deals.

EUROMEDICA: Με την ευκαιρία της μεταβίβασης δανείων ονομαστικής αξίας περίπου 182 εκατ. ευρώ στη Farallon Capital, η στήλη θυμήθηκε ότι το deal της Euromedica το είχαν προξενέψει οι τράπεζες, πριν βγάλουν τον τελευταίο διαγωνισμό πώλησης, στην Pillarstone, η οποία το απέρριψε.

Προηγουμένως το είχε μπιντάρει και η Duet

 

ΑΔΜΗΕ: Αν τελικά η διοίκηση αποδεχθεί όλες τις αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα εθελουσίας, το όφελος για την εταιρεία εκτιμάται ότι θα φθάσει στα 2,6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Απόσβεση κόστους εθελουσίας εντός δύο χρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v