Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 25 2018

Η Elval-Halcor, η χαμηλή διασπορά και το placement

Η Elval-Halcor, η χαμηλή διασπορά και το placement

ΕLVAL-HALCOR: Λόγω αλλαγής του κανονιστικού πλαισίου στο ΧΑ, δεν τίθεται θέμα ένταξης των μετοχών της εισηγμένης εταιρείας στην κατηγορία «χαμηλής διασποράς», επειδή το free float της υπολείπεται ελαφρά του 10%.

Η εξέλιξη αυτή δίνει το χρονικό περιθώριο στη μητρική Viohalco να προχωρήσει σε placement της θυγατρικής της χωρίς την ύπαρξη χρονικών περιορισμών και σε timing που θα θεωρηθεί προσφορότερο.

Χρηματιστηριακοί αναλυτές μάλιστα εκτιμούν ότι η καθυστέρηση του placement ενδεχομένως να συνδέεται και με την προσμονή θετικότερων εξελίξεων για την Elval-Halcor μέσα στο 2018.

Οψόμεθα…

 

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 28 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη (Hyatt Regency, 17:00), στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show με τίτλο «Ελληνική και ξένες αγορές: Νέοι τρόποι επένδυσης».

Την εκδήλωση οργανώνει ο Σύνδεσμος Επενδυτών Διαδικτύου (ΣΕΔ), υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου της Αθήνας και μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται οι:

Ευάγγελος Χαρατσής πρόεδρος της Beta Χρηματιστηριακής, Δημήτρης Τζάνας, διευθυντής επενδύσεων της Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ, Δημήτρης Μούρκας, διαχειριστής χαρτοφυλακίου ξένων αγορών της Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ, Στέφανος Κοτζαμάνης, δημοσιογράφος του Euro2day.gr, Ανδρέας Κόρδας, Greek Trader Founder, Λευτέρης Σαΐτης, επιχειρηματίας, Ιωάννης Ζίττης, επιχειρησιακός διευθυντής Ελλάδας ΧΜ, Βαγγέλης Νταγκουνάκης, πρόεδρος Neoforum.gr και Κων/νος Σανδαλίδης, υπεύθυνος πελατειακών σχέσεων Ελλάδας ΧΜ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v