Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 26 2018

Ελλάκτωρ: Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ο… μέτοχος από την Καλαμάτα

Ελλάκτωρ: Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ο… μέτοχος από την Καλαμάτα

Από νωρίς το πρωί είχε παραταχθεί εντός και εκτός του συγκροτήματος της Ελλάκτωρ προσωπικό από εταιρεία ασφαλείας και άλλοι υπάλληλοι, προκειμένου να υποδεχθούν τους δεκάδες μετόχους (270 ήταν τελικά, αρκετοί από τους οποίους εκπροσωπήθηκαν από άλλους), που θα συμμετείχαν στην κρίσιμη γενική συνέλευση.

Η οργάνωση απέδωσε καθώς όλα κύλησαν ομαλά και μοναδικό επεισόδιο ήταν ένας μικρομέτοχος, ο οποίος ενώ μιλούσε ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας ζήτησε να παρέμβει, προκειμένου να πει τα δικά του «επειδή είναι από την Καλαμάτα» και έπρεπε να φύγει!

Ο γνωστός νομικός Νίκος Πιμπλής, ο οποίος προήδρευε στη χθεσινή γενική συνέλευση, τον κοίταξε με κατανόηση, αλλά τελικά δεν του επέτρεψε να διακόψει τον κ. Μπόμπολα. Ετσι ο άνθρωπος επέστρεψε... στην Καλαμάτα, χωρίς να πει αυτά για τα οποία ταξίδεψε τόσα χιλιόμετρα! Ούτε και ψήφισε.

Ενδιαφέρον είχε και η παρέμβαση του δικηγόρου Γιάννη Κούτρα, αδερφού του κ. Δημήτρη Κούτρα, ο οποίος υποστήριξε πως κακώς μπήκε το θέμα ανάκλησης του διοικητικού συμβουλίου στην ημερήσια διάταξη της χθεσινής συνέλευσης. Το νομικό επιχείρημα που παρουσίασε δεν ήταν αρκετό να ανατρέψει την εικόνα, πάντως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v