Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 15 2002

Sex Form: Μια εταιρία συμμετοχών γεννιέται

Η στήλη πολλάκις αναφέρθηκε στη SEX Form και τις... σέξυ επενδυτικές της επιλογές από την AXON έως την Informatics, διερωτώμενη αν η εταιρία θα έπρεπε να περάσει σε εκείνες των Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, η εταιρία εσχάτως κατέγραψε σημαντικές υπεραξίες από τη συμμετοχή της στην Informatics.

Υπεραξίες, οι οποίες ανήλθαν σε περίπου 2,3 εκατ. ευρώ, καθώς η εταιρία αγόρασε με μέση τιμή κτίσης τα 4 ευρώ και πούλησε στα 5,14 ευρώ ανά μετοχή. Οι μέτοχοι της Sex Form, κατόπιν τούτου θα πρέπει να είναι ευτυχείς, τουλάχιστον από τη ..διαχείριση επενδύσεων χαρτοφυλακίου.

Ευτυχέστεροι όμως φαίνεται ότι θα γίνουν μετά την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η διοίκηση της εταιρίας σε γενική συνέλευση που συγκαλεί, μπορεί να μην προτείνει τη μετατροπή της σε επενδυτική, πλην όμως θα προτείνει την μετατροπή της σε εταιρία Συμμετοχών.

Επίσης, η εταιρία αναμένεται να ζητήσει από τους μετόχους νέα κεφάλαια μέσω αύξησης με καταβολή μετρητών, καθώς έχει ήδη αξιοποιήσει τα αντληθέντα από την εισαγωγή της.

Αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις κατόπιν και της μεγαλύτερης ευελιξίας που θα προσφέρει το νέο καταστατικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v