Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 23 2018

Η διαχείριση της… κλειστής Alpha Grissin

Η διαχείριση της… κλειστής Alpha Grissin

Μπορεί οι πιστώτριες τράπεζες να κέρδισαν μετά από δικαστική απόφαση (της 20ης Ιουλίου) τη διαχείριση της Alpha Grissin, ωστόσο η λειτουργική δραστηριότητα της εταιρείας έχει σταματήσει εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μέλημα των τραπεζών προφανώς, θα εστιαστεί στο πώς θα αξιοποιήσουν τα όποια περιουσιακά στοιχεία διαθέτει ακόμη η πρώην εισηγμένη, ωστόσο -όπως λέγεται- τα πλείστα εξ’ αυτών ήταν ήδη προσημειωμένα υπέρ των τραπεζών.

Κύκλοι προσκείμενοι στην Alpha Grissin αφού τονίζουν πως η εταιρεία δεν όφειλε χρήματα σε εργαζόμενους και δημόσιο, υποστηρίζουν πως η στάση των τραπεζών (και ειδικότερα μίας εξ αυτών) ήταν ιδιαίτερα επιζήμια, καθώς όχι μόνο υπήρχε έκθεση βιωσιμότητας που είχε εκπονήσει η Deloitte, αλλά επιπλέον οι επιδόσεις της Alpha Grissin εξελισσόταν καλύτερα από τις προβλέψεις του συγκεκριμένου οίκου.

«Είχαν γίνει οι απαιτούμενες αναδιαρθρώσεις και η εταιρεία θα μπορούσε να πετάξει. Και να σκεφτεί κανείς πως εμείς δεν είχαμε ζητήσει οποιοδήποτε κούρεμα δανείων. Προτείναμε να εξοφλήσουμε όλο το ποσό» καταλήγει η ίδια πηγή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v