Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 16 2002

Η πληροφορική και τα ....”ιστορικά στελέχη”

Φαίνεται ότι είναι πλέον της... μόδας, στο χώρο των εταιριών πληροφορικής να απέρχονται ”ιστορικά” στελέχη (της πολλά υποσχόμενης περιόδου 1999-2000).

Αρχής γενομένης από την LogicDIS και τη ”σχεδόν” πλήρη αποχώρηση του κ. Αχ. Χατζηνίκου, σειρά είχε η πρωτοπόρος για τον τρόπο εισαγωγής της στη Σοφοκλέους, Datamedia.

Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας και ένας εκ των ιδρυτών της, αφού πρώτα βρέθηκε ”εκτός διοίκησης”, όπως λένε χαρακτηριστικά κύκλοι της αγοράς, παραιτήθηκε εσχάτως και από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ζερβό, ο οποίος κατέχει περίπου το 6% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα την παραίτησή του.

Κύκλοι της αγοράς θέλουν τον κλάδο να διανύει προβλήματα σε επίπεδο μάνατζμεντ, γεγονός που αποτυπώθηκε και στην Datamedia, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για ξέσπασμα ”κόντρας” μεταξύ του κ. Α. Ζερβού και βασικού μετόχου της εταιρίας.

Κόντρα, η οποία φέρεται να προέρχεται από τις επιλογές του 2ου και την τοποθέτηση συγκεκριμένων ατόμων στην κορυφή της διοίκησης.

Όπως πληροφορούμεθα πάντως, η παραίτηση του κ. Ζερβού είναι μόνο η πρώτη πράξη στο έργο της Datamedia και των θεμάτων που πρόκειται να ανακύψουν.

Άλλωστε μένει να δούμε τι θα κάνει ο κ. Ζερβός το 6% των μετοχών που κατέχει, αλλά και ποια στελέχη θα τραβήξει ίσως μαζί του σε νέες ... περιπέτειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v