Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 27 2018

Το Ερρίκος Ντυνάν και η αλήθεια για τη Mubadala Investment

Το Ερρίκος Ντυνάν και η αλήθεια για τη Mubadala Investment

Δεν συμπεριλαμβάνεται, μεταξύ όσων υπέβαλαν μη δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, το sovereign fund Mubadala Investment Company.

Αυτό διευκρινίζουν στελέχη που παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη διαδικασία, με αφορμή δημοσιεύματα περί άσκησης κυβερνητικής πίεσης στο sovereign fund του Άμπου Ντάμπι να μη διεκδικήσει σθεναρά το νοσοκομείο.

Η Mubadala δεν κατέθεσε ενδεικτική προσφορά και δεν περιλαμβάνεται ως εκ τούτου μεταξύ όσων έχουν δικαίωμα να διενεργήσουν due diligence. Τώρα, αν στη συνέχεια συμπράξει με κάποιον εκ των πέντε που πέρασαν στη β' φάση, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το ξέρει, αυτή τη στιγμή, κανείς.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία προβλέπει την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών στις 15 Οκτωβρίου, χωρίς να αποκλείεται να δοθεί, αν ζητηθεί, παράταση μερικών ημερών.

Άλλωστε, μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η πρωθυπουργική αναφορά στη ΔΕΘ για το πώς υφαρπάχθηκε το νοσοκομείο από το Δημόσιο. το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πόσες προσφορές θα κατατεθούν και όχι τόσο στο πότε θα κατατεθούν.

ΥΓ: Η στήλη πληροφορείται ότι η Tράπεζα Πειραιώς, ως πωλητής, ενίσχυσε το team των στελεχών που «τρέχουν» τον διαγωνισμό…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v