Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 20 2018

Η ΤτΕ, η Grivalia και το μέλλον του «Ελληνίς»

Η ΤτΕ, η Grivalia και το μέλλον του «Ελληνίς»

Μια κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Grivalia ΑΕΕΑΠ και η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Dimand φαίνεται πως έχει μείνει στο παιχνίδι για την αξιοποίηση του ακινήτου, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 29 - 31 στους Αμπελόκηπους, που στεγάζει σήμερα το θερινό κινηματογράφο "Ελληνίς - Cinemax".

Πρόκειται για ακίνητο που έχει βγάλει σε διαγωνισμό η Τράπεζα της Ελλάδος και αρχικά υπήρχαν δύο ενδιαφερόμενοι.

Ο ένας αποχώρησε και έμεινε μόνο η κοινοπραξία Grivalia - Dimand στόχος της οποίας είναι η κατασκευή κτιρίου γραφείων (με μεταφορά του κινηματογράφου).

Ακούγεται, πάντως, πως η εκμετάλλευση του συγκεκριμένου ακινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση για την ΤτΕ, καθώς υπάρχει θέμα με τη δυνατότητα μεταφοράς του "Ελληνίς" με βάση απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v