Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 10 2019

Σφηνάκια για το νέο υψηλό τριετίας στον ΟΛΠ και την Alpha Trust

Σφηνάκια για το νέο υψηλό τριετίας στον ΟΛΠ και την Alpha Trust

ΟΛΠ: Οι Κινέζοι της COSCO κρατούν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, χαμηλούς τόνους και η αγορά δεν δείχνει να ανησυχεί για τις… περιπέτειες στις οποίες έχει εμπλακεί το Master Plan του ΟΛΠ.

Γνωστός χρηματιστής έλεγε πως αργότερα -εννοώντας μετά τις εκλογές (τις δημοτικές, ή τις βουλευτικές, δεν ξεκαθάρισε)- ή γρηγορότερα θα βρεθεί λύση στο ζήτημα, η οποία θα ανταποκρίνεται στα περισσότερα πράγματα που ζητούν οι Κινέζοι.

 Και σε ό,τι αφορά το ΧΑ, χθες η μετοχή του ΟΛΠ κατέγραψε νέο υψηλό τριετίας!

Όσο για τα περί μεταφοράς εργασιών από τον Πειραιά στην Τεργέστη, η διοίκηση του ΟΛΠ το ξεκαθάρισε: Τα δύο λιμάνια θα λειτουργούν συμπληρωματικά και ο έλεγχος του ιταλικού λιμανιού από την COSCO αναμένεται να ευνοήσει την ανάπτυξη της εισηγμένης εταιρείας.

 

ΑΝΔΡΟ: Η Alpha Trust Ανδρομέδα AEEX έχει να επιδείξει εδώ και πολλά χρόνια μια έντονη υπεραπόδοση σε σύγκριση με την πορεία του Γενικού Δείκτη του ΧΑ.  Στα τέλη Μαρτίου βρέθηκε με ενεργητικό στα 11,9 εκατ. ευρώ (κόστος κτήσης 10,87 εκατ., άρα με υπεραξία 1,03 εκατ. ευρώ), με βασικότερες -κατά σειρά- επιλογές τις μετοχές των εταιρειών Quest Holdings, ΤΙΤΑΝ, Πλαστικά Θράκης, ΙΑΣΩ, EΛΒE Ενδυμάτων, Fourlis, Εθνική Τράπεζα, Μυτιληναίος και ΚΡΙ-ΚΡΙ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v