Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 25 2019

Οι εκτιμήσεις για Βιοκαρπέτ, η Inform Λύκος και η «χρυσή» σύμβαση

Οι εκτιμήσεις για Βιοκαρπέτ, η Inform Λύκος και η «χρυσή» σύμβαση

INFORM ΛΥΚΟΣ: Κινήσεις με στόχο τη συμμετοχή της σε ευρύτερο σχήμα που θα διεκδικήσει το «έργο των ταυτοτήτων» δρομολογεί η Inform Λύκος, άσχετα από το αν τελικά θα δοθεί παράταση στην προθεσμία του διαγωνισμού (τέλη Ιουλίου).

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα προσωποποίησης, με τη σύμβαση να προσεγγίζει τα 515 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 15 χρόνια και αφορά στην αλλαγή των ταυτοτήτων.

Είναι προφανές πως όλοι οι μεγάλοι «παίκτες» από Ελλάδα και εξωτερικό θα δώσουν το παρών, διεκδικώντας κομμάτι της μεγάλης πίτας.

 

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ: Υψηλό μονοψήφιο ποσοστό αύξησης πωλήσεων στο σύνολο της φετινής χρονιάς «βλέπει» για τη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ χρηματιστηριακός αναλυτής, σε έκθεση που αναμένεται.

Ο θεσσαλικός όμιλος κατάφερε πέρυσι -μετά από πολλά χρόνια ζημιών- να επιστρέψει σε οριακή καθαρή κερδοφορία (EBITDA 7,34 εκατ. ευρώ, καθαρό αποτέλεσμα +170 χιλ. ευρώ).

Φέτος, τη «διαφορά» φαίνεται πως την κάνει η νέα άνοδος των επιδόσεων της θυγατρικής Exalco (κλάδος αλουμινίου) καθώς και το νέο φωτοβολταϊκό πάρκο της μητρικής, που ξεκινά να φέρνει έσοδα.

Στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας (μητρική εταιρεία) σχεδιάζονται κινήσεις προκειμένου σε βάθος χρόνου, η δραστηριότητα να επανέλθει στην κερδοφορία.

Στα 17,5-18 εκατ. ευρώ η τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία στο ταμπλό του ΧΑ, αρκετά χαμηλότερη από το ύψος των ιδίων κεφαλαίων της 31ης Δεκεμβρίου 2018 (28,1 εκατ. ευρώ).

Οψόμεθα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v