Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 16 2019

Σφηνάκια για Euromedica, ΟΣΕ και... Αυγενάκη

Σφηνάκια για Euromedica, ΟΣΕ και... Αυγενάκη

EUROMEDICA: Δύο εβδομάδες πέρασαν από την ανάληψη της νέας διοίκησης -μετά την απομάκρυνση της «ομάδας Λιακουνάκου»- στη Euromedica και εργαζόμενοι του ομίλου μάς λένε ότι δεν έχουν δει ακόμη το… χρώμα του χρήματος, καθώς δεν τους έχει καταβληθεί τμήμα των δεδουλευμένων αποδοχών τους.

Πάντως, λέγεται πως για να μη γίνει απεργία στη θυγατρική της Ρόδου, δόθηκαν υποσχέσεις για καταβολές οφειλόμενων μισθών (όλων ή μέρους αυτών;) έως τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Οψόμεθα….

 

ΟΣΕ: Εχουμε συνηθίσει σε αρνητικά νέα για τους ελληνικούς σιδηροδρόμους, αλλά να που υπάρχουν και θετικά. Την προηγούμενη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στελεχών των Γαλλικών Σιδηροδρόμων (SNCF) στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στον σιδηροδρομικό σταθμό Ρέντη, δηλαδή στον σταθμό με τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας στην Ελλάδα, όσον αφορά στις συνθέσεις και αποσυνθέσεις συρμών. 

Τα στελέχη της SNCF ενημερώθηκαν για την εγκατάσταση και λειτουργία των υποδομών που εγκατέστησε η ΑΚΤΩΡ και χρησιμοποιούνται για τις λειτουργίες του σταθμού, με επίκεντρο τα συστήματα σηματοδότησης COTS, προκειμένου να εισαγάγουν αντίστοιχα συστήματα στο γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Στελέχη του ΟΣΕ υποστηρίζουν πως οι Γάλλοι έφυγαν με πολύ καλές εντυπώσεις από τα συστήματα που σχεδίασε και εγκατέστησε η ελληνική εταιρεία. Το ζήτημα είναι, βέβαια, οι εντυπώσεις να γίνουν νέες συμβάσεις.



Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Έντονες αντιδράσεις στους οπαδούς του Εθνικού Πειραιά έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη στη θέση υφυπουργού Αθλητισμού στη νέα κυβέρνηση της χώρας. Αιτία των αντιδράσεων ήταν η στάση που είχε κρατήσει ο γνωστός πολιτικός μετά τη δολοφονία του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά Κώστα Κατσούλη το 2014 από οπαδούς του Ηροδότου, κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα. Ο κ. Αυγενάκης φέρεται να είχε προχωρήσει τότε σε σειρά κινήσεων (μεταξύ των οποίων και σε επερώτηση προς τη Βουλή), απώτερος σκοπός των οποίων ήταν να πέσει η ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης, όσο γινόταν, «στα μαλακά».

«Για μια χούφτα ψήφους», που θα έλεγε ο παραφρασμένος τίτλος της γνωστής ταινίας…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v