Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 20 2019

Σφηνάκια για ΔΕΠΑ και την Ειδική Επιτροπή της ΤτΕ

Σφηνάκια για ΔΕΠΑ και την Ειδική Επιτροπή της ΤτΕ

ΔΕΠΑ: Στις 30 Αυγούστου, όπως πληροφορούμαστε, το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα συνέλθει για να αποφασίσει για τις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ. Νέος CEO θα είναι ένας παλιός γνώριμος κι έμπειρος σε θέματα φυσικού αερίου ο Κωνσταντίνος Ξιφαράς. Είχε θητεύσει επί κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στο τιμόνι του ΔΕΣΦΑ. Πρόεδρος επιλέγεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ένας εκ των συν-ιδρυτών της Attica Ventures.

Τα δύο αυτά πρόσωπα θα προταθούν στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΠΑ (δηλαδή στο δημόσιο και τα ΕΛ.ΠΕ), η οποία και θα ακολουθήσει μέσα στις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Ένα από τα αγκάθια της νέας διοίκησης είναι και η πορεία της εταιρείας στη μετα –μονοπωλιακή της εποχής στην αγορά του φυσικού αερίου…

 

TτΕ- ΕΠ.ΕΙΔ.ΕΚΑ: Την τριετή ανανέωση της θητείας του προέδρου και των μελών της Επιτροπής Ειδικών Εκκαθαρίσεων ( ΕΠ.ΕΙΔ.ΕΚΑ) αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά τη συνεδρίασή της, την 1 η Αυγούστου. Έτσι, πρόεδρος της Επιτροπής παραμένει ο κ. Ιορδάνης Αϊβάζης και μέλη της οι κ.κ. Ιωάννης Φίλος, Αλέξανδρος Μπένος, Ιωάννης Μαρμαγγιόλης και Γεώργιος Μαρίνος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v