Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 23 2019

Τα «κίτρινα» της Βιοκαρπέτ και η μετοχή που έκανε +100%

Τα «κίτρινα» της Βιοκαρπέτ και η μετοχή που έκανε +100%

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ. Στο σύστημα «yellows» της Τράπεζας Πειραιώς εντάχθηκε και η εισηγμένη εταιρεία, με στόχο τη διεύρυνση του μεριδίου της στην εγχώρια αγορά.

Τα «yellows» αποτελούν σύστημα παροχής εκπτωτικών κουπονιών σε μια ευρεία σειρά γνωστών επιχειρήσεων που προσφέρεται στους καταθέτες και τους λοιπούς πελάτες (π.χ. ηλεκτρονικές πληρωμές, χρήση πιστωτικών-χρεωστικών καρτών) της Τράπεζας Πειραιώς.

Η εισηγμένη εταιρεία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς. Στον κλάδο διέλασης αλουμινίου (θυγατρική EXALCO) που έχει κατά τα τελευταία χρόνια επιστρέψει στην κερδοφορία. Στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (φέτος ξεκίνησε να λειτουργεί νέο φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4 MW).

Και στη (ζημιογόνο) δραστηριότητα της παραγωγής - εμπορίας χαλιών, μοκετών, κουβερτών και ειδών διακόσμησης δαπέδων, τομέας που αφορά και τη συνεργασία του ομίλου με την Τράπεζα Πειραιώς.

Ο όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ αναμένεται φέτος να σημειώσει βελτιωμένες οικονομικές επιδόσεις.

 

ΜΥΛΟΙ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Την ημέρα της φετινής τακτικής γενικής συνέλευσης (18 Ιουλίου) η μετοχή των Μύλων Σαραντόπουλου διαπραγματευόταν στο ΧΑ προς 1,21 ευρώ.

Χθες, σε ένα μήνα και κάτι ημέρες από τότε- έκλεισε στα 2,40 ευρώ.

Μιλάμε για απόδοση στο +100%, χωρίς από την τακτική γενική συνέλευση να βγει η «μεγάλη είδηση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v