Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 10 2019

Τραγέλαφος με το ΣΔΙΤ απορριμμάτων στην Πελοπόννησο!

Τραγέλαφος με το ΣΔΙΤ απορριμμάτων στην Πελοπόννησο!

Απαραίτητη φαίνεται πως είναι η κυβερνητική παρέμβαση, προκειμένου να λυθεί ο γόρδιος δεσμός με τα έργα διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς, αν και έχουν περάσει πέντε χρόνια από την επιλογή προσωρινού αναδόχου (ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή) και σχεδόν ένας χρόνος από την υπογραφή της σύμβασης, όλα είναι στον αέρα.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου καταψήφισε την πρόταση για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις στις περιοχές που θα γίνουν οι μονάδες επεξεργασίας. Ανάμεσα σε αυτούς που καταψήφισαν, ήταν και η παράταξη του τέως περιφερειάρχη Π. Τατούλη, ο οποίος προώθησε το έργο, όπως επισημαίνει με σχετική ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναρωτιέται πότε θα παρέμβει η κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει το έργο. Κυρίως εξαιτίας των χωματερών της Πελοποννήσου, οι Ελληνες φορολογούμενοι πληρώνουν βαριά εξαμηνιαία πρόστιμα στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Αλλά γιατί να αγχώνονται οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου; Μπορούν να περιμένουν άλλα δέκα χρόνια. Οι φορολογούμενοι να 'ναι καλά, να πληρώνουν τα... «βαποριάτικα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v