Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 2 2002

Οι χρηματιστηριακοί ”καρποί” μιας φήμης

Ο Χαμαιλέων πληροφορείται, ότι εισηγμένη εταιρία με κεφαλαιοποίηση στην περιοχή των 100 εκατ. ευρώ και σημαντική δραστηριότητα στην Ευρώπη-excuse moi, όχι μόνο στην Ευρώπη, η οποία προωθεί τη μεταφορά παραγωγικών εγκαταστάσεων σε ιδιόκτητο εργοστάσιο γειτονικού νομού της Αττικής, ετοιμάζει νέες κινήσεις.

Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια περαιτέρω επέκτασης (εξαγορά δεύτερης εταιρίας) σε ευρωπαϊκή χώρα, φαίνεται ότι βρήκε, ως λένε οι πληροφοριοδότες του Χαμαιλέοντος, άλλο τρόπο να ενισχύσει τη θέση της στην Εσπερία και αναμένεται εντός του επόμενου 15ημέρου, να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις!

Η πληροφορία αυτή προφανώς έχει ήδη διαρρεύσει και σε επενδυτικούς κύκλους της αγοράς, που τις τελευταίες μέρες κινούνται έντονα στη συγκεκριμένη μετοχή, ”αγοράζοντας τη... φήμη”, όπως λέει και η χρηματιστηριακή ”αργκό”. Στην άνοδο της μετοχής στην περιοχή των 4,5 ευρώ φαίνεται ότι βοηθούν και τα ιδιαιτέρως αυξημένα κέρδη του 9μήνου.

Πάντως, ουδείς φαίνεται να γνωρίζει επακριβώς τη μορφή της κίνησης, αν δηλαδή θα αφορά εξαγορά ή ”συμμαχία” και ποία ακριβώς θα είναι η ”άλλη πλευρά”. Τελούμε λοιπόν εν αναμονή των συγκεκριμένων ... καρπών της, πέραν του... ταμπλό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v