Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 11 2002

Mια εταιρία (ακόμη) με ...αδαμάντινα εχέγγυα....

Η ενασχόληση όμως με τη DOMUS και τα ηγετικά της στελέχη έχει και συνέχεια.

Οπως ενημερώθηκαν χθες οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, ο κ. Διαμάντης, το επώνυμο του οποίου ασφαλώς και παραπέμπει συνειρμικά στην πορεία της εταιρίας (ή τέλος πάντων της... μετοχής της), κατόπιν της αδιαμφισβήτητης επιτυχίας στο χώρο, αποφάσισε ως φαίνεται να ανοίξει έτι περισσότερο τους επιχειρηματικούς και επενδυτικούς του ορίζοντες.

Οπως γνωστοποίησε λοιπόν στους παρευρισκόμενους, συμμετέχει με 25% σε μια νέα εταιρία με ”πολλαπλή” και φιλόδοξη δραστηριότητα.

Πρόκειται, ως αντελήφθη ο Χαμαιλέων, για μια εταιρία... ”πασπαρτού”, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ θα περιλαμβάνει στις δραστηριότητές της τα εξής... ολίγα:



Την παροχή βοήθειας προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις για ανάπτυξη, την χρηματοδότηση τους, την ανάληψη της διαδικασίας εισαγωγής στην ΝΕΧΑ, after market υπηρεσίες Investor Relations, θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IAS) και εσωτερικό έλεγχο !!!!

Το... ”καλάθι” των υπηρεσιών της Hellenic Business Network δεν σταματά όμως εδώ. Θα περιλαμβάνει ακόμη το κομμάτι των Διεθνών Αγορών, με έμφαση σε αυτές των Βαλκανίων, όπου θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για θέματα ιδιωτικοποιήσεων, εξαγορών και συγχωνεύσεων, έναρξη εργασιών, κι άλλα τα οποία δεν θα αναφέρουμε λόγω... κοπώσεως.

Κατόπιν όσων έχουν συμβεί βεβαίως, η στήλη ουδεμία αμφιβολία διατηρεί για την επιτυχία της νέας εταιρίας, δεδομένων και των προσώπων που θα την πλαισιώσουν, όχι μόνον σε θέματα εισαγωγής στη ΝΕΧΑ, αλλά και στις συναφείς υπηρεσίες, στους τομείς των επενδυτικών ”σχέσεων” και της εταιρικής... διακυβέρνησης. Γιατί όχι άλλωστε και στο θέμα των Λογιστικών Προτύπων.

Κατόπιν του ”φαινομένου” DOMUS, είμεθα πλέον πεπεισμένοι ότι οι υπηρεσίες αυτές θα είναι αδαμάντινης ποιότητας, με ασφαλώς... θαυματουργά αποτελέσματα!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v