Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 13 2020

ΟΤΕ: Πού το... πάνε οι συνδικαλιστές;

ΟΤΕ: Πού το... πάνε οι συνδικαλιστές;

Η αντιμετώπιση των αιτημάτων για νέες γραμμές, για μεταφορά γραμμών και για επισκευή βλαβών αποτελεί πονοκέφαλο για τη διοίκηση του ΟΤΕ, καθώς η πολυήμερη απεργία έχει προκαλέσει καθυστερήσεις και παράπονα.

Η απεργία, που τελείωσε τυπικά την Παρασκευή, μπορεί να μην οδήγησε στο κλείσιμο πολλών καταστημάτων, αλλά προκάλεσε πρόβλημα στη λειτουργία των τεχνικών υπηρεσιών που αποτελεί και «άντρο» των συνδικαλιστών που ελέγχουν σήμερα την ΟΜΕ - OΤΕ. Επιπλέον, έχει καλλιεργηθεί κλίμα φόβου πως η αναδιοργάνωση του OΤΕ θα ξεκινήσει από τις τεχνικές υπηρεσίες, μέσω της δημιουργίας ξεχωριστής εταιρείας υπηρεσιών τεχνολογίας που θα προσφέρει λύσεις και σε τρίτους πελάτες. 

Αρκετοί αναρωτιούνται πώς θα εκτονωθεί το βαρύ κλίμα, που έγινε ακόμα βαρύτερο τις τελευταίες ημέρες, μετά τα συνθήματα που έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα στην κατοικία του επικεφαλής του OΤΕ Μιχάλη ΤσαμάζΤο ερώτημα είναι μέχρι πού θέλουν να το φτάσουν οι συνδικαλιστές της ΟΜΕ - OΤΕ, με δεδομένο πως η απεργία δύσκολα θα συνεχιστεί (βλέπετε, δεν συνοδεύεται από αργίες...).

Από την άλλη πλευρά, οι της ΟΜΕ - OΤΕ «χτύπησαν» τον OΤΕ εκεί που πονάει, στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Η διοίκηση, πάντως, περιμένει από τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, θέλει να έχουν ληφθεί αποφάσεις για τη συλλογική σύμβαση... 

Σήμερα έχει προγραμματιστεί στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου πραγματοποιείται η «τριμερής» συνάντηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v