Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 3 2020

Σφηνάκια για Alpha-Neptune και την πώληση του Village Park

Σφηνάκια για Alpha-Neptune και την πώληση του Village Park

ALPHA - NEPTUNE: Ολοκληρώνεται η περίοδος αποκλειστικών διαπραγματεύσεων, μεταξύ Alpha Bank και Fortress, για το χαρτοφυλάκιο Neptune και αναμένεται η υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας (SPA).

 

VILLAGE PARK: Νέο ιδιοκτήτη ετοιμάζεται να αποκτήσει το Village Park στου Ρέντη, καθώς ολοκληρώθηκε, με την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών, η διαγωνιστική διαδικασία για την πώλησή του από την Pradera Asset Management.

Την καλύτερη προσφορά ακούγεται ότι έχει υποβάλει η Blue House Capital.

Κυκλοφορεί, μάλιστα, ότι θα συνεργαστεί, αν δεν το έχει ήδη κάνει, με τον πολυσχιδή επιχειρηματία Σάμι Φάις.

 

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ζήτησε πρόσφατα από τις τράπεζες να τον ενημερώνουν -αν όχι τον ίδιο, τις αρμόδιες διευθύνσεις του υπουργείου- σε εβδομαδιαία βάση για τις ρυθμίσεις κόκκινων δανείων που κάνουν. Κι αυτό για να υπάρχει έλεγχος της κατάστασης, καθώς ο νόμος προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς τελειώνει στις 30 Απριλίου.

Η στήλη μαθαίνει, όμως, ότι οι τραπεζίτες δεν υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την εντολή του υπουργού. Χαριτολογώντας, μάλιστα, έλεγαν σε συνεργάτες τους ότι έχουν βαρεθεί να στέλνουν στοιχεία, πότε σε αρχές στην Αθήνα και πότε στην Φρανκφούρτη, όλα αυτά τα χρόνια. «Έχουμε γίνει γραφειοκρατικοί οργανισμοί», ανέφεραν.

Τώρα τους προέκυψε και το υπουργείο!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v