Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 10 2020

Η νέα προσφορά Σαββίδη για Πόρτο Καρράς και το stop αγορών της Pimco

Η νέα προσφορά Σαββίδη για Πόρτο Καρράς και το stop αγορών της Pimco

PIMCO: Την απόφαση να σταματήσει τις αγορές assets, ανά τον κόσμο, φέρεται πως έλαβε η Pimco, μέχρι να βελτιωθεί η ορατότητα για την επόμενη ημέρα, μετά την πανδημία.

Στην Ελλάδα, η Pimco συμμετείχε στον διαγωνισμό της Πειραιώς για τα τρία πρώτα χαρτοφυλάκια του project Trinity, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα δάνεια της Μονής Βατοπεδίου, αλλά η δεσμευτική προσφορά της δεν ήταν η καλύτερη.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση μεταξύ της Τεχνικής Ολυμπιακής και της πλευράς Σαββίδη για το Πόρτο Καρράς.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η πλευρά Σαββίδη κατέθεσε νέα -ελαφρώς βελτιωμένη- προσφορά, σε σχέση με αυτή που είχε υποβάλει μετά την έξαρση της πανδημίας της Covid-19.

Η διαφορά, πλέον, μεταξύ των απαιτήσεων του πωλητή και της προσφοράς του αγοραστή έχει μικρύνει, αλλά με την πανδημία να ανατρέπει τα πάντα, καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής.

 

PRODEA-ΙΤΑΛΙΑ: Δεν έχει σταματήσει η διαγωνιστική διαδικασία για τα ακίνητα της Prodea και Invel σε Ιταλία. Προχωρά, όμως, λόγω της πανδημίας που μαστίζει τη γείτονα χώρα, αργά.

Όσα μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά διενεργούνται, τα υπόλοιπα, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v