Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 15 2020

Το καλό… «μεροκάματο» της B&F και η αλλαγή στην Εθνική Ασφαλιστική

Το καλό… «μεροκάματο» της B&F και η αλλαγή στην Εθνική Ασφαλιστική

B&F: Ένα ακόμη «μεροκάματο» έβγαλε στις 13 Οκτωβρίου η εταιρεία ενδυμάτων B&F, καθώς κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία προχώρησε στην αγορά 175 ιδίων ομολόγων της στο 90,27. Με άλλα λόγια, από τη συγκεκριμένη συναλλαγή κατέγραψε κέρδος 17 χιλ. ευρώ, μειώνοντας ισόποσα το καθαρό της χρέος.

Με δεδομένο ότι στη δεύτερη φάση αγοράς των ιδίων ομολόγων της έχει αποκτήσει συνολικά 1.093 ομολογίες, με κόστος κτήσης κοντά στο 90, μιλάμε για ένα κέρδος που υπερβαίνει τις 100 χιλ. ευρώ.

Για να μη μιλήσουμε για το πρώτο στάδιο αγοράς ιδίων ομολόγων, στο πλαίσιο του οποίου αποκτήθηκαν άλλες 2.273 ίδιες ομολογίες με μέσο κόστος απόκτησης το 87,8.

Μιλάμε για ένα αθροιστικό κέρδος από την αγορά ιδίων ομολόγων που υπερβαίνει τις 370 χιλ. ευρώ μέσα σε λιγότερο από δύο έτη (το ομόλογο εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 και είναι πενταετούς διάρκειας).

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς αντί του προέδρου κ. Χριστόφορου Σαρδελή θα εκπροσωπεί από σήμερα την Εθνική Ασφαλιστική στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

Πηγές προσκείμενες στην εταιρεία είπαν πως η αλλαγή οφείλεται στο ότι και οι άλλοι ασφαλιστικοί όμιλοι εκπροσωπούνται στην ΕΑΕΕ από τους διευθύνοντες συμβούλους τους και όχι από τους προέδρους τους.

Τώρα, κάποιες… κακές γλώσσες άφησαν να εννοηθεί ότι υπάρχει και «κάτι άλλο» στην όλη υπόθεση, ωστόσο σε τέτοιες περιόδους (συζητήσεις για πώληση της εταιρείας) πού διάθεση για κουτσομπολιά…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v