Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 10 2003

ΙΝΤΕΡΣΑΤ: Διευθύνων εξ... ανάγκης ο Μπατατούδης!!!

Μια ακόμη πρωτοτυπία από την Ιντερσάτ, όχι βεβαίως στον τομέα της δορυφορικής τεχνολογίας, αλλά στον τομέα της... διοίκησης της εταιρίας.

Οπως υποστηρίζεται σε χρηματιστηριακή ανακοίνωση της ΙΝΤΕΡΣΑΤ (την οποία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στο euro2day.gr), εκεί που όλα ήταν καλά και είχε εκλεγεί διοικητικό συμβούλιο από τη συνέλευση, το οποίο επρόκειτο να συγκροτηθεί σε σώμα, άρχισαν τα..απρόοπτα.

Στην αρχή, κάποια από τα μέλη του δ.σ. αμφισβήτησαν ορισμένες συμβάσεις και η διαδικασία μπλόκαρε.

Μετά από αρκετές μέρες (και από τις σχετικές...διαβουλεύεις υποθέτουμε), το... ξανασκέφτηκαν και είπαν να γίνει επιτέλους η συγκρότηση σε σώμα.

Κι εκεί υπήρξαν νέα απρόοπτα. Δύο σύμβουλοι που θα μπορούσαν να εκλεγούν (όντας μη ανεξάρτητα, εκτελεστικά μέλη) στη θέση του διευθύνοντος, αρνήθηκαν (γιατί άραγε, σε τέτοια εταιρία;), ένας τρίτος απερρίφθη, λέει, διότι είναι... φαντάρος (και διότι απουσίαζε), τα άλλα δύο μέλη είναι μη-εκτελεστικά, οπότε τι έμενε; Ο κ. Γιώργος Μπατατούδης!!!

Ο... φαντάρος πάντως, ήτοι ο κ. Γεώργιος Ράλλης, ως φαίνεται από την ανακοίνωση της εταιρίας, βρίσκεται σε κάποιου είδους διαμάχη με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο και επικοινωνεί πλέον απ ευθείας με το... Χρηματιστήριο.

Για να δούμε τι θα ακολουθήσει...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v