Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 8 2003

Πληροφορίες για πρόβλημα τραπεζών με εισηγμένη

Το γύρο της αγοράς κάνουν από το πρωί διάφορες φήμες και πληροφορίες για εισηγμένη εταιρία, με εμπορική δραστηριότητα, η μετοχή της οποίας παρουσίασε εξαιρετικά κακή επίδοση στη διάρκεια της συνεδρίασης, ως προς την τιμή αλλά και τον όγκο συναλλαγων, ενω γενικότερα η πορεία της το τελευταίο διάστημα είναι πτωτική, συνεπικουρούμενη από φήμες για σημαντικά χρηματοοικονομικά προβλήματα.



Σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν σήμερα οι φημολογούντες, κάποιες μεγάλες τράπεζες προχώρησαν σε συγκεκριμένες ενέργειες προστασίας τους ( ή και πελατών τους) έναντι της εταιρίας, ενω άλλοι κάνουν λόγο ακόμη και για ”κανόνι”.

Πάντως πληροφορίες του euro2day.gr, απο πηγές του τραπεζικού χώρου που θεωρούνται αξιόπιστες, (πλην όμως δεν έχει καταστεί δυνατό να διασταυρωθούν πλήρως), αναφέρουν οτι τουλάχιστον δύο μεγάλες τράπεζες φέρονται να προχώρησαν στο κλείσιμο των λογαριασμών της εταιρίας, μία ενέργεια που όμως δεν συνιστά ”κίνηση χωρίς επιστροφή” ( αφού οι λογαριασμοί...ξανανοίγουν).

Εν τούτοις εάν οι πληροφορίες ευσταθούν, σηματοδοτείται σαφής επιδείνωση της χρηματοοικονομικής κατάστασης της εταιρίας καθώς και το ορατό ενδεχόμενο στροφής των τραπεζών προς τη δικαστική οδό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v