Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 13 2003

Φτηνό μπογιατζή μήπως θέλετε; Εχει ο ... ΣΕΙΣΕΤ

Ο γνωστός πλέον σε όλους πρόεδρος του ΣΕΙΣΕΤ, κ. Ιων Στεριώτης, ίσως να έχει δίκιο που γκρινιάζει για τον ”αποκλεισμό” του από το Δ.Σ. του Χ.Α.

Τυπικά είναι πρόεδρος ενός πολυάριθμου -ως φαίνεται από τα στοιχεία που δίνουν- συλλόγου εισηγμένων εταιριών. Οπότε γιατί στο Δ.Σ. του Χ.Α. συμμετέχει μόνο ο... ”άλλος”; Θα ρωτούσε ένας καλόπιστος παρατηρητής.

Ο οποίος βέβαια δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ότι λόγω αδιαφορίας, ”ωχαδερφισμού”, αλλά και συμφερόντων, στη χώρα μας συμβαίνουν διάφορα φαιδρά, όπως ήταν έως προσφάτως η ανάδειξη ενός άλλου ”συνδικαλιστού” του χώρου, σε παράγοντα ”πρώτης γραμμής”. Τότε που η χρηματιστηριακή τρέλα σάρωνε τη χώρα και όλοι ήταν λίγο πολύ... ”μικρομέτοχοι”!!!

Ο οποίος καλόπιστος τρίτος, δεν μπορεί επίσης να γνωρίζει ότι ο κ. Στεριώτης κάνει κατά καιρούς σοβαρότατες προσπάθειες να συνδέσει το όνομα του με τη... γραφικότητα που εν μέρει χαρακτηρίζει την κοινωνία μας.

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η... αυθόρμητη ενέργειά του να ”συστήσει” στα μέλη του συλλόγου φτηνό... μπογιατζή (!!!) σε ανακοίνωση του, η οποία κατά τα λοιπά αφορούσε μάλλον σοβαρότερα θέματα;

Κι έτσι μαζί με τα χρονοδιαγράμματα για τη γενική συνέλευση του συλλόγου, τα μέλη πληροφορήθηκαν για την ύπαρξη... μπογιατζή (επωνύμως και με αριθμό κινητού τηλεφώνου παρακαλώ), ο οποίος και καλή δουλειά έκανε (στα γραφεία του συλλόγου) και κατά 20% χαμηλότερη προσφορά έδωσε ”έναντι διαφόρων... αλλοεθνών(!) συνεργείων μπογιατζήδων”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η (ελπίζουμε μη έχουσα και... ρατσιστική ή έστω ξενοφοβική απόχρωση) ανακοίνωση του κ. Στεριώτη!!!



ΥΓ. Για όσους ενδιαφέρονται να... βάψουν, το όνομα και το... τηλέφωνο τα έχουμε κρατήσει...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v