Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 17 2003

Τι (ΔΕΝ) κάνει το Χ.Α με ΞΙΦΙΑ και ΙΝΤΕΡΣΑΤ;

Αμεση παρέμβαση από την πλευρά του Χρηματιστηρίου απαιτούν οι περιπτώσεις των εταιριών Ξιφίας και Ιntersat, προκειμένου να διαπιστωθεί σε βάθος ποιά είναι τώρα η οικονομική τους εικόνα, να εξακριβωθεί κατά πόσον είναι βιώσιμες, η εν πάση περιπτώσει εάν πρέπει να συνεχίζεται η διαπραγμάτευση τους.

Αυτό τονίζουν στελέχη της αγοράς επισημαίνοντας ότι στην περίπτωση της πρώτης, υπάρχει η δικαστική εκκρεμότητα με την Societe Generale, για την υπαγωγή της σε καθεστώς πτώχευσης, μια υπόθεση που θα εκδικαστεί στις 21 Μαρτίου, παρά τα όσα έλεγαν σε δημοσιογράφους, στελέχη της Ξιφίας, για δήθεν συμφωνία με την τράπεζα!!

Στην περίπτωση της δεύτερης, παρά τη συχνότατη αλληλογραφία με το Χ.Α (η οποία πολλάκις έχει καυτηριαστεί ως ξεκάθαρα προσχηματική από τη στήλη μας), μόλις την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι απειλείται πλέον άμεσα με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, για οφειλές μεγάλου ύψους προς το Δημόσιο!!!

Μήπως έρχεται η ώρα να γίνει κάτι; Διότι το τελευταίο διάστημα αμφότερες οι εταιρίες είχαν και... ανοδικά ξεσπάσματα, προφανώς εις βάρος κάποιων επενδυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v