Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 27 2003

Τα ”απόνερα” της υπόθεσης Connection...

Ευχής έργο θα ήταν για τη στήλη να μην ασχοληθεί ξανά με δυσάρεστες καταστάσεις που δημιουργούνται στην αγορά και βέβαια να μην είναι προάγγελος κακών ειδήσεων.

Η αγορά όμως (και όχι μόνο η χρηματιστηριακή) και οι άγραφοι νόμοι νόμοι που την διέπουν, δεν αφήνει τέτοια περιθώρια παρά την όποια καλή διάθεσή μας.

Στην υπόθεση της Connection, για παράδειγμα, εκτός από τους επενδυτές, κάποιους τραπεζίτες και αρκετούς προμηθευτές, εκείνοι που στην κυριολεξία ρίχνουν... ”μαύρο δάκρυ”, λένε οι πληροφορίες, είναι οι ανά την Ελλάδα μαγαζάτορες που προμηθεύονταν τα επώνυμα προϊόντα που η εταιρία προωθούσε στην ελληνική αγορά κατ’ αποκλειστικότητα.

Επειδή ο καταναλωτής με την αρωγή της Notos και άλλων εμπορικών εταιριών, δεν θα χάσει βέβαια την πρόσβασή του στις αγαπημένες φίρμες Trussardi, Henry Cottons κ.α.

Ο ”μαγαζάτορας” όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα. Διότι σε πολλές περιπτώσεις έχει ήδη προκαταβάλλει σημαντικά ποσά για τις παραγγελίες της collection του φετινού Χειμώνα και της Ανοιξης 2003 προς την Connection, δεν έχει όμως λάβει τα εμπορεύματα ή τουλάχιστον το σύνολο αυτών!!!

Για να έχει λοιπόν εμπόρευμα, καλείται τώρα να καταβάλλει στο νέο αποκλειστικό αντιπρόσωπο των επώνυμων σημάτων χρήματα, τα οποία βέβαια δεν έχει τρόπο να διεκδικήσει(τουλάχιστον σε... ορατό χρονικό διάστημα) από την Connection.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v