Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 7 2003

Ψάρια: Να μαζευτούμε, να.... συγχωνευθείτε

Πολύς λόγος γίνεται παρασκηνιακά για τα … ψαράκια, καθώς- όπως ήδη γράφτηκε από τη στήλη αυτή, αλλά και το ΜΕΤΟΧΟ - το ”ντήλ” που ξέραμε, με τη μορφή που το ξέραμε, μάλλον πάει για… ψάρεμα. Κι έτσι πέφτει το γενικότερο ”ψήσιμο” μεταξύ… ψαράδων, με προξενήτρες εκείνους που έχουν βάλει μπόλικα… λεφτουδάκια (ως δανεικά) κι ανακαλύπτουν ότι το υγρό στοιχείο τα έχει φθείρει άσχημα!!

Συναντήθηκαν λοιπόν, λέει το…ανέκδοτο, δύο επιχειρηματίες του χώρου. ”Η κατάσταση είναι δύσκολη”, λέει ο ένας… αορίστως, ”για να επιβιώσει ο κλάδος πρέπει να γίνουν συγχωνεύσεις, κι εμείς είμαστε σε θέση να... απορροφήσουμε”. Κι απαντά ο άλλος, ”Συμφωνώ. Πρέπει να μαζευτούμε να μιλήσουμε, να… συγχωνευθείτε”!!

ΥΓ: Εις εκ των ”παικτών” πάντως, η ΣΕΛΟΝΤΑ που μόλις εξασφάλισε κοινοπρακτικό, έκανε εμμέσως λόγο χθες για το όλο… θέμα υποστηρίζοντας ότι χάρη και στην εμπιστοσύνη του τραπεζικού συστήματος ”προβάλλει ως βασικός πόλος συγκέντρωσης με προοπτικές ευρωπαϊκής εξέλιξης, σε μία περίοδο δύσκολη τόσο για τον κλάδο όσο και την παγκόσμια οικονομία”.

Το… ”καρφί” περί εμπιστοσύνης που να πήγαινε άραγε, προς…φάρμα μεριά, όπως υποστηρίζουν κάποιες ”κακές γλώσσες”;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v