Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 5 2002

Καρατζάς και τα μυαλά στα...κάγκελα

Προς επανεκλογή στη θέση του διοικητή της Εθνικής Τράπεζας οδεύει ο Θεόδωρος Καρατζάς, ο οποίος προφανώς και δεν θα ήθελε να αποχωρήσει από τον τραπεζικό ”ρίνγκ” με το αποτέλεσμα του τελευταίου γύρου να είναι εναντίον του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η σχετική έγκριση δόθηκε από τον πρωθυπουργό στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι δύο άντρες στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Σημίτης φέρεται να είπε, ότι θα εφαρμοσθεί πλήρως ο νόμος για την εκλογή της νέας διοίκησης.

Σημειώνεται, ότι τα ασφαλιστικά ταμεία/μέτοχοι της Εθνικής διάκεινται θετικά στον κ. Καρατζά, οπότε στην επόμενη τακτική γ.σ, εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου, θα ανανεωθεί η θητεία του.

Υπό αυτή την έννοια ίσως αποκτά περισσότερη αξία και το ελαφρώς... ”ρεβανσιστικό” σενάριο που θέλει την Εθνική να προχωρά σε πρόταση εξαγοράς της Alpha , είτε μόνη, είτε με... παρέα.

Ενα σενάριο το οποίο διαψεύδεται μεν από υψηλόβαθμα στελέχη της μεγάλης μας φίλης, αλλά επιμένει να ”κυκλοφορεί” πέριξ της Σοφοκλέους. Ισως γιατί ουδείς θα μπορούσε να το αποκλείσει ως μελλοντικό ενδεχόμενο!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v