Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 9 2008

Παραλειπόμενα για ΟΤΕ, Βιοχάλκο και Μαΐλλη

Παραλειπόμενα για ΟΤΕ, Βιοχάλκο και Μαΐλλη
OTE - Deutsche Telekom: Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές, η διοίκηση της D.T. ερωτώμενη για τις διαπραγματεύσεις με το ελληνικό δημόσιο δήλωσε ότι υπάρχει αξιόλογη πρόοδος, αλλά συμφωνία δεν έχει επέλθει ακόμη.

"Κατενάτσιο" οι Γερμανοί, που έχουν να δώσουν λόγο στους... αναλυτές για το αν θα έχουν ή όχι πλήρες management του Οργανισμού! Ενώ εδώ η κυβέρνηση έχει να δώσει (πολιτικά) λόγο αν πάρουν οι Γερμανοί το... πλήρες management.

Γι' αυτό και δεν αποκλείεται να έχουμε ερμηνείες επί ερμηνειών για το τι σημαίνει "πλήρες management" και τι όχι, αφού κλείσει κι επίσημα η συμφωνία! 

---------------------------------------------------

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Ο όμιλος εξετάζει τη δημιουργία ΑΕΑΠ και προς την κατεύθυνση αυτή προχωρά σε κινήσεις που να εναρμονίζουν το χαρτοφυλάκιο ακινήτων του προς τις προϋποθέσεις που ζητά το θεσμικό πλαίσιο (διασπορά ακινήτων, ώστε να μην είναι επενδυμένο σε κανένα από αυτά πάνω από το 15% του συνολικού καθαρού ενεργητικού).

Μέχρι στιγμής, τα ακίνητα του ομίλου αποτιμώνται στη λογιστική τους αξία, ενώ εμμέσως πλην σαφώς η διοίκηση του ομίλου προσδιόρισε την εύλογη αξία τους σε τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ.

Κι αγοράζει και νέα.

---------------------------------------------------------

Μαΐλλης: Ερωτώμενη η διοίκηση της εταιρίας για την πορεία της μετοχής και την υπεραπόδοσή της τον Απρίλιο (πρωταθλητής στην άνοδο) σημείωσε ότι είναι αντιπροσωπευτική της αλλαγής των προοπτικών της εταιρίας.

Τόνισε δε ότι προήλθε από κινήσεις ιδιωτών -μικροεπενδυτών- και όχι από θεσμικά χαρτοφυλάκια.

Χθες, η μετοχή, μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου, υποχώρησε κατά 18,3% με όγκο 2,2 εκατ. τεμαχίων!

Αυτά τα πούλησαν μικροεπενδυτές ή ήταν... μεγάλοι ιδιώτες;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v