Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 26 2003

Ιστορίες -και φήμες-περιφερειακής...τρέλας

Ο Χαμαιλέων μαθαίνει όσα συζητούνται στην αγορά με τελευταίο ”νέο” την άποψη ότι η ”κόμπλα” στην περιφέρεια έχει την αφετηρία της σε ένα ποσό, ύψους 6,5 δισ. δρχ, συν ολίγα εκατομμύρια μετοχές μιας ιδιαίτερα... ”σέξι” εισηγμένης εταιρίας, που δεν βρίσκονται-πως να το πώ- στη ”φυσική” τους θέση.

Οπως επίσης και σε κάποια collateral, επί των οποίων δεν έχει επέλθει η συμφωνία την οποία τουλάχιστον το ένα εκ των δύο ενδιαφερόμενων μερών (το πλέον ενδιαφερόμενο) διακαώς επιθυμεί.

Μου λένε ακόμη, ότι εξαιτίας αυτού δεν πρέπει να αποκλείεται μια κίνηση ”συνένωσης δυνάμεων” μεταξύ δύο ούτως ή άλλως στενά συνδεδεμένων εταιριών.

Συνδεδεμένων, τόσο ως προς τα συμφέροντα στα οποία ουσιαστικώς -και τυπικώς εδώ που τα λέμε- ανήκουν, όσο και αναφορικά με το αντικείμενο της δραστηριότητας τους (να μην μιλήσουμε για πρόσωπα κι έχουμε πάλι... στεναχώριες) μπας και γίνει πιο ελκυστικό το ”πακέτο”.

Ο χρόνος βεβαίως θα δείξει ποία είναι η ακρίβεια αυτών των... φημών, ιδίως άμα περάσει η ”μπόρα” του τέλους μήνα, που όσο νά’ ναι τον ”γυρνάει” ανάποδα τον καημένο τον ”αέρα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v