Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 2 2008

ΠΡΔ: Ο πόλεμος των... Κούτλα και το... φάντασμα

ΠΡΔ: Ο πόλεμος των... Κούτλα και το... φάντασμα
Πού να ’ναι άραγε εκείνος ο άγνωστος επενδυτής που κατείχε υποτίθεται κάτι λιγότερο από το 5% της Προοδευτικής και κάποιοι έσπευσαν να φωνάξουν... «να τος, να τος, ο στρατηγικός επενδυτής!»;

Θυμίζουμε ότι σε σχετικά δημοσιεύματα αναφέρθηκε ότι την ύπαρξη του μυστηριώδους επενδυτή αποκάλυψε... προβληματισμένη η ίδια η διοίκηση της εισηγμένης!

Και βεβαίως κάποιοι... ανυποψίαστοι τσίμπησαν, αλλά μάλλον δεν έχουν χαρά για το αποτέλεσμα...

Δεν ξέρουμε αν ο επενδυτής-φάντασμα πούλησε, σίγουρα όμως δεν αγόρασε τις μετοχές που ρευστοποιεί σε καθημερινή περίπου βάση ο «αντιπολιτευόμενος» αδελφός Σπυρίδων Κούτλας.

Πάντως, η διπλή (!) γενική συνέλευση της 18ης Ιουνίου αναμένεται ενδεχομένως να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ιδίως αν «ανοίξουν στόματα».

Ενδεχομένως, πάλι, απλώς να περάσει στην Ιστορία ως μία ακόμη σύγκρουση μεταξύ βασικών μετόχων, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και τόσο πολλούς μήνες και αντί να αμβλυνθεί εντείνεται.

Και απομένει να δούμε μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει...

Όσοι εν τω μεταξύ πίστεψαν στην άνοδο της μετοχής με βάση τον... μασκοφόρο επενδυτή μάλλον... κλαίνε τα λεφτάκια τους, καθώς η μετοχή ξεκίνησε μεν από το 0,19 ευρώ κι έφτασε (πρόσκαιρα) έως το 0,29 ευρώ (σεβαστή άνοδος χάρη στη δημοσίευση μιας φήμης), εν συνεχεία όμως γύρισε στη... γνωστή πορεία της και είναι ήδη στο 0,22-0,23 ευρώ...
 
Κι ο «επενδυτής»... πουθενά, παρότι πέρασε πάνω από ένας μήνας! 

Εμείς βέβαια σπεύσαμε από τότε να καταγράψουμε τις ζωηρές επιφυλάξεις μας κάνοντας και ολίγη... πλάκα με σχόλιο της 30ής Απριλίου. Κι όποιοι το έλαβαν υπ' όψιν τους δεν πρέπει να έχουν παράπονο! 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v