Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 11 2008

Τα σενάρια για ΟΠΑΠ - IΝΛΟΤ και το business lunch

Τα σενάρια για ΟΠΑΠ - IΝΛΟΤ και το business lunch
Τον παλιό... καλό καιρό (όχι και τόσο μακρινό) θα θυμάστε ίσως ότι η τότε διοίκηση της Intracom είχε τη φαεινή ιδέα να ενσωματωθεί με τον ΟΤΕ, μέσω ανταλλαγής μετοχών, αναγνωρίζοντας ίσως ότι η πάνω βόλτα της δραστηριότητάς της τελείωνε κι άρχιζε η... κάτω βόλτα. 

Οι βλοσυρές ματιές και τα... ξεροβηξίματα που ακολούθησαν τη δημοσιοποίηση εκείνης της ιδέας όμως ήταν υπεραρκετά για να μπει στο ψυγείο η υπόθεση.

Σήμερα ακούμε μια άλλη, εξίσου... φαεινή ιδέα, να κάνει διακριτικά τη γύρα της αγοράς. "Γιατί", λένε κάποιοι, "να μη συγχωνευτεί η Intralot με τον ΟΠΑΠ, μεσω ανταλλαγής μετοχών";
 
Πιθανώς κάποιοι να θεωρούν την ιδέα καταπληκτική, τουλάχιστον για την ίδια την Intralot, που εδώ και καιρό φέρεται να είναι υπό διαπραγμάτευση για αλλαγή ιδιοκτησίας, μερική ή και ολική.

Και σ’ αυτή την περίπτωση όμως, όπως μαθαίνουμε, οι αντιδράσεις στην ιδέα είναι ίδιες με αυτές που υπήρξαν στην προηγούμενη "βερσιόν".

Ήτοι, βλοσυρές ματιές και... ξεροβηξίματα. Οπότε μάλλον τσάμπα πάει ο κόπος αυτών που την προωθούν.
 
Η σημερινή διοίκηση του ΟΠΑΠ φέρεται να θέλει πλήρη αυτονομία και όχι συνεταιριλίκια, ενώ το αφεντικό θεωρείται... "αγύριστο κεφάλι".

Υ.Γ.: Πλησίον αυτής της θεματολογίας, πάντως, μπορεί να περιστράφηκε το business lunch που είχαν χθες το μεσημέρι στο GB Corner γνωστός μεγαλοχρηματιστής και πρώην μεγαλοστέλεχος της Intralot από αυτά που θεωρούνται "ιστορικά",  εκ των δεξιών του κ. Κόκκαλη, κι έχει συχνά - πυκνά τον ρόλο άτυπου μεσολαβητή για υποθέσεις της... οικογένειας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v