Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 16 2003

”Ξύπνησε” ξαφνικά η FORTHnet

Eπί αρκετούς μήνες, το ”στόρι” ενός deal στη FORTHnet, απασχολεί την αγορά, με διάφορες παραλλαγές του να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την κατάσταση περιέπλεξαν ακόμη περισσότερο οι αντικρουόμενες δηλώσεις του ισχυρού ανδρός των Μινωϊκών, κ. Κληρονόμου, σχετικά με το ποσοστό που κατέχει η ακτοπλοϊκή στην εταιρία τεχνολογίας και το αν υπάρχουν ή όχι διαπραγματεύσεις με ”ενδιαφερόμενους”.

Εν τούτοις, χθες ήταν άμεσα ορατό, διά γυμνού οφθαλμού, ότι κάτι… παίζεται. Μετά από πολύ καιρό ταλαιπωρίας στην περιοχή μεταξύ των 5,5 και των 6 ευρώ (την ώρα που η υπόλοιπη αγορά… κάλπαζε, συμπεριλαμβανομένου και του ”κλάδου” τεχνολογίας”), η μετοχή διέσπασε χθες βιαίως τα 6 ευρώ και έκλεισε στα 6,22.

Άκρως ενδιαφέροντα όμως είναι τα ακόλουθα στοιχεία. Χθες άλλαξαν χέρια 350.000 τεμάχια, ήτοι περίπου το 2,5% της εταιρίας, ενώ ο μέσος ημερήσιος όγκος των τελευταίων 10 ημερών, είναι μόλις… 61.000 τεμάχια!!!

Επίσης, εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η μέση σταθμική τιμή (την οποία μπορείτε να βλέπετε για οποιαδήποτε μετοχή μέσω της ”Αναζήτησης Μετοχής” του euro2day.gr) στη χθεσινή συνεδρίαση ήταν 6,07 ευρώ, ήτοι πάνω από το ”όριο” των 6 ευρώ.

Ως γνωστόν, όπου υπάρχουν τόσοι πωλητές πρέπει να υπάρχουν και αγοραστές και μάλιστα εξαιρετικά πρόθυμοι, αφού η μετοχή έκλεισε με ”πρωτόγνωρη” για τα δεδομένα της άνοδο, κατά 7,24%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v