Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 22 2008

Deloitte - EBZ: Συγγνώμη που σας... ενοχλήσαμε!

Deloitte - EBZ: Συγγνώμη που σας... ενοχλήσαμε!
Αναστάτωση προκάλεσε το στοιχειοθετημένο δημοσίευμα του «Μετόχου» για τις δηλώσεις του προέδρου της Cal West Ethanol ο οποίος προεξοφλούσε την αναδοχή του έργου της βιοαιθανόλης περίπου... είκοσι ημέρες πριν από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΒΖ να κηρύξει άγονο τον διαγωνισμό και να ξεκινήσει απευθείας διαπραγματεύσεις με την αμερικανική εταιρία, η οποία «κατέβηκε» σε κοινοπραξία με τη Renew Energy.

Όμως, αντί να αντιδράσει η εισηγμένη, αντέδρασε ο... σύμβουλος του διαγωνισμού. Πολύ υψηλά ιστάμενος εκπρόσωπος της Deloitte, εταιρίας η οποία βρίσκεται σε μόνιμη βάση πίσω από διαγωνισμούς της ΑΤΕ, επικοινώνησε με τον «Μ» σε μια προσπάθεια να πείσει για τα απίστευτα που συμβαίνουν με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Έτσι, ούτε λίγο ούτε πολύ επέμενε ότι όλα έχουν γίνει με απόλυτη διαφάνεια και πως οι δηλώσεις του προέδρου της Cal West Ethanol παρεξηγήθηκαν!

Ωστόσο, όταν κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα του «Μ» επέλεξε να επαναλάβει τις δικαιολογίες περί... διαφάνειας και ουδενός προβλήματος.

Όμως, από την όλη συνομιλία με την εφημερίδα αξίζει να αναφερθεί η τελευταία ατάκα του εκπροσώπου της Deloitte: «Αν θέλουμε επενδύσεις στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να τις έχουμε με πιπεράτα ρεπορτάζ»! Έπειτα από αυτό εμείς τι να πούμε; Συγγνώμη που σας ενοχλήσαμε!

Δεν θα το ξανακάνουμε...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v