Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 22 2003

H Datamedia και το ”αίνιγμα της Σφίγγας”

Υπομονή πρέπει να επιδείξουν έως και την 1η Σεπτεμβρίου (ημερομηνία της έκτακτης γενικής συνέλευσης) όλοι οι πάλαι ποτέ …”τυχεροί” μικρομέτοχοι της Datamedia.

Κι αυτό προκειμένου να μάθουν τα σχέδια των ”βασικών” μετόχων της εταιρίας, (τα ποσοστά που εμφανίζουν επιτρέπουν μόνο την εντός εισαγωγικών αναφορά του προσδιοριστικού επιθέτου... βασικοί), η οποία αρχής γενομένης από τον περυσινό Δεκέμβριο, οδεύει από το κακό στο χειρότερο.

Τώρα το τι ακριβώς θα... μάθουν οι λοιποί μέτοχοι και ποιοι ”βασικοί” θα εμφανιστούν για να αναλάβουν τα ηνία, είναι ένα ακόμη... ”αίνιγμα της Σφίγγας”.

Τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία είναι όχι μόνον η κακή χρηματοοικονομική κατάσταση, η οποία άλλωστε ταλανίζει αρκετές εισηγμένες και μη εταιρίες, όσο το γεγονός ότι δεν φαίνεται να έχει πλέον ουσιαστικό αντικείμενο δραστηριότητας, όπως άλλωστε ισχυρίζονται εδώ και καιρό οι ”κακές γλώσσες” της αγοράς.

Από την άλλη, η διοίκηση, όπως φάνηκε από τις πρόσφατες εξελίξεις, δεν είχε τη διάθεση (ή την ικανότητα) να αντεπεξέλθει και να στηρίξει ένα turn-around story τέτοιου μεγέθους.

Οι πληροφορίες του Χαμαιλέοντα πάντως, θέλουν την εταιρία σε αδιέξοδο, καθώς διάφορες οχλήσεις σε εισηγμένες και μη, για να παίξουν τον ρόλο του ”στρατηγικού επενδυτή”, έπεσαν στο κενό, ενώ το γύρισμα σε επίπεδο δραστηριότητας φαντάζει, χωρίς τον κατάλληλο άνθρωπο της αγοράς, πολύ δύσκολο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v