Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 18 2008

Μεταγραφικό παζάρι σε εξέλιξη

Μεταγραφικό παζάρι σε εξέλιξη
Εκπλήξεις και μάλιστα ηχηρές ακούμε ότι επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος στο μεταγραφικό παζάρι. Μέχρι και ολόκληροι μηχανισμοί θα μετακομίσουν σε νέα μετερίζια, προκαλώντας αλυσιδωτές καραμπόλες.

Ας πάρουμε μια πρόγευση: Υψηλά ιστάμενο στέλεχος μεγάλης εγχώριας ΑΧΕ ετοιμάζεται να αφήσει τη θέση του και την Ελλάδα για να αναλάβει σημαντική διοικητική θέση σε νέο εγχείρημα, το οποίο υποστηρίζεται από ισχυρές "πλάτες".

Προφανώς, το εγχείρημα αφορά -και- στην ελληνική αγορά. Μόνο που η έδρα θα βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Οι ανακοινώσεις σύντομα.

Τις μεταναστεύσεις αντισταθμίζουν οι επαναπατρισμοί. Η περίοδος ισχνών αγελάδων την οποία διέρχονται οι μεγάλες ξένες τράπεζες οδηγεί όλο και περισσότερους Έλληνες να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής τους στα πάτρια εδάφη.

Ένας εξ αυτών, αφού αρνήθηκε πρόταση εγχώριας τράπεζας για θέση στο private banking, "φλερτάρεται" επιμόνως από νεότευκτο επενδυτικό οργανισμό και όπως πληροφορούμαστε το σκέφτεται.

Άλλωστε, οι μέχρι πρότινος πελάτες του φθίνουν σε ενεργητικό και σε εμβέλεια και το ενδιαφέρον ξένων brokers για πωλήσεις μετοχικών προϊόντων σε Έλληνες θεσμικούς μειώνεται σταθερά κατά τους τελευταίους μήνες.

Υ.Γ.: Αν οι πηγές της στήλης είναι ακριβείς, ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει ιστορικές στιγμές 80's. Από συμφιλιώσεις έως σφιχταγκαλιάσματα πρώην βιομηχάνων με μυστακοφόρα παιδιά της Αλλαγής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v