Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 27 2003

Τι σημαίνουν τα πακέτα ”μπρος-πίσω” στη Notos

Τι ακριβώς συμβαίνει με τις μετοχικές αλλαγές στη Notos Com;

Αν κρίνουμε από τις γνωστοποιήσεις που έχουμε υπ’ όψιν μας, φυσικά πρόσωπα που είναι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας πούλησαν μέρος των μετοχών τους, σε εταιρία επίσης βασικό μέτοχο της Notos, την Hornton Holdings Ltd.

Μόνο που από τις αντίστοιχες προαναγγελίες προκύπτει ότι σήμερα-αύριο η εταιρία αυτή θα μεταβιβάσει όλο της το ποσοστό (29,37%) στα ίδια φυσικά πρόσωπα!!!

Κι όχι μόνον αυτή. Μαζί της θα πουλήσουν στα ίδια φυσικά πρόσωπα και άλλες δύο εταιρίες, μέτοχοι της Notos, οι One limited Corporation και η Fidtrust Participation Ltd.

To συμπέρασμα είναι ένα. Τα φυσικά πρόσωπα-μέτοχοι της Notos, αποφάσισαν να πάρουν ”επάνω τους” τα ποσοστά που ελέγχουν στην εταιρία.

Οπότε η ενίσχυση του ποσοστού της Hornton πρέπει να έγινε πρόσκαιρα, προκειμένου να μειωθεί το κόστος μεταβίβασης του ”μεγάλου πακέτου”.

Με απλά λόγια, το συνολικό πακέτο που θα μεταβιβαστεί εντός των ημερών μάλλον έγινε ”πλειοψηφικό”, ώστε να μειωθεί το κόστος μεταβίβασης, αφού τα πλειοψηφικά πακέτα μπορούν να έχουν μεγαλύτερο discount από τα υπόλοιπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v