Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 28 2008

Η μεγαλύτερη μέρα του "πολέμου" για την Intralot

Η μεγαλύτερη μέρα του πολέμου για την Intralot
Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Intralot. Κι αυτό επειδή σήμερα «παίζεται» το Τούρκικο Στοίχημα, στο αν δηλαδή η Inteltek που το λειτουργεί επί του παρόντος θα εξακολουθήσει να το κάνει και στο εγγύς μέλλον.

Αυτό το ποντάρουμε fifty fifty (αν είμασταν άνθρωποι του τζόγου) και θα εξαρτηθεί απο το πόσο χαμηλή θα ειναι η προσφορά της Inteltek (55% Turkcell, 45% Intralot) έναντι των άλλων δύο συναγωνιζομένων (Ladbrokes, Lottomatica/Snai/Dogan) της σαν ποσοστό των ακαθάριστων εσόδων του Στοιχήματος.

Μέχρι τώρα η Inteltek απολάμβανε το...11,3% των εσόδων όταν τα σταθερά έξοδα για να λειτουργήσει το Στοίχημα ειναι γύρω στο 4% του τζίρου. Μια χαρά περιθώρθιο κέρδους.

Τώρα όμως ο ανταγωνισμός ειναι σκληρός και τα μαχαίρια έχουν βγεί απο τα θηκάρια.

Το «παιχνίδι» λοιπόν αναμένεται να γείρει προς εκείνη τη πλευρά που θα προσφέρει, στη τελική φάση, το χαμηλότερο ποσοστό.

Κι αυτό, όπως μας πληροφορεί ο εκεί «σμπίρος» μας αναμένεται να κριθεί σήμερα, το αργότερο μάλιστα μέχρι τις 3 μμ.

Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια ειναι αν ο «νικητής» θα έχει εξασφαλίσει περιθώριο κέρδους τέτοιο που θα του εξασφαλίζει την αυτόνομη επιβίωση κι όχι για την «τιμή των όπλων» να καταλήξει «νικητής» σαν απ’ αυτούς που... κλαίνε οι ρέγγες!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v