Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 24 2003

…και η ”μοιραία σχέση” INTKA-ΠΑΝΦ

Aπό την άλλη πλευρά, η στενή (μετοχική) σχέση μεταξύ της ΙΝΤΡΑΚΟΜ και της VODAFONE, που πρόκειται κάποια στιγμή να διακοπεί, φαίνεται ότι... βασανίζει πολύ τους ”μεγαλοπαίκτες” της Σοφοκλέους.

Οι οποίοι είναι σε θέση να αγοράζουν πολλά κομμάτια και άρα να κερδίσουν σημαντικά ποσά, αν ας πούμε η τιμή είναι τώρα 5,9-6€ και μετά από ένα μήνα βρίσκεται, ας πούμε ξανά, στα 6,2€. Στα πολλά λεφτά μια απόδοση 3-4% στο μήνα δεν είναι πλέον καθόλου άσχημη.

Αρκεί ο μήνας να μην γίνει... χρόνος!!!

Γιατί το λέμε όμως αυτό; Διότι μας φάνηκε ότι στη χθεσινή συνεδρίαση άρχισαν πάλι να κινούνται ”παράλληλα” προς τα… πάνω οι μετοχές των δύο άμεσα συσχετιζόμενων εταιριών.

Όπως μας φάνηκε ότι ακούσαμε εκ νέου να ψιθυρίζεται στην αγορά (σε κλειστούς εννοείται κύκλους), το σενάριο περί εκδήλωσης δημόσιας προσφοράς, αυτή τη φορά προσδιοριζόμενο χρονικά ”κατόπιν της ετήσιας συνέλευσης και του ετησίου μερίσματος”.

Πιθανό, αλλά... όρκο δεν παίρνουμε.

Το σίγουρο είναι, έτσι όπως πάμε, ότι σε βάθος κάποιου χρόνου η μόνη εισηγμένη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στη Σοφοκλέους, ίσως να είναι η… Stet!!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v