Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 10 2003

Το ”show” των εκατομμυρίων και ο ΟΠΑΠ

Toν… μπελά του βρήκε ο ΟΠΑΠ με το τηλεπαιχνίδι που συμφώνησε να γίνεται στο MEGA, με την ονομασία ”Το show των εκατομμυρίων”. Σε βαθμό που εξέδωσε και ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι αποδέχθηκε μια πρόταση που του εξασφαλίζει μέγιστη προβολή των παιχνιδιών, κατά τη διαδικασία επιστροφής παραγεγραμμένων κερδών.

Πάντως, το σφυροκόπημα του Alpha εναντίον της συγκεκριμένης συμφωνίας είναι τόσο ανελέητο που να ωθεί κάποιες -κακές ενδεχομένως- γλώσσες σε πολύ συγκεκριμένες… καυστικές παρατηρήσεις.

Μια εκ των οποίων, κι ενδεχομένως η πιο… πικάντικη, αφορά στην πλέον ”ηχηρή” τηλεοπτική μεταγραφή του 2003.

Διότι ο ουσιαστικός τιμονιέρης του Alpha, που κάνει τις επιθέσεις, δεν είναι άλλος από τον έως πρότινος ουσιαστικό τιμονιέρη του… MEGA, που τις... δέχεται, δηλαδή ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου.

Το οποίο σημαίνει, λένε, ότι ήταν μάλλον δύσκολο να μην είχε ουσιαστική εμπλοκή ή έστω ίδια γνώση στην υποτιθέμενα σκανδαλώδη συμφωνία, η οποία δεν κλείστηκε βέβαια σε μια μέρα. Κάποιοι μάλιστα υπονοούν ότι ίσως να ήταν και ο deal maker από την πλευρά του ”μεγάλου καναλιού”.

Οπως και να ’χει, σε ορισμένους χώρους οι καλοί επαγγελματίες παίζουν χωρίς ενδοιασμούς για την οποιαδήποτε ”φανέλα”. Είναι κι αυτό αναπόσπαστο μέρος ενός άλλου… ”show των εκατομμυρίων”, της κοινώς αποκαλούμενης και... show business, που ως φαίνεται αγκαλιάζει ΟΛΕΣ τις πλευρές της τηλεόρασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v