Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 31 2003

”Ιντερνετικές υπηρεσίες” με τον…αραμπά

Σε σχεδόν πρωτόγονη κατάσταση βρίσκεται δυστυχώς η προσφορά αρκετών υπηρεσιών μέσω Internet στη χώρα μας, ακόμη κι όταν προέρχεται από μεγάλες εταιρίες στον χρηματοοικονομικό ή και στον ίδιο τον τεχνολογικό τομέα, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Οι τομείς στους οποίους χωλαίνουν οι περισσότερες ”εφαρμογές” δεν αφορούν τόσο σε θέματα υλικού και λογισμικού, όσο σε θέματα ”πελατοκεντρικής” και ”ιντερνετικής” νοοτροπίας, ή μάλλον της… έλλειψης αυτής!!!

Το θέμα είναι τόσο σοβαρό που θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί άμεσα από τα ανώτερα και τα ανώτατα στελέχη αυτών των μεγάλων εταιριών

Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Οι ίδιοι συνήθως δεν είναι ούτε ”χρήστες” των υπηρεσιών που προσφέρουν, ούτε και γνώστες, έστω κι ως ένα βαθμό, του γενικότερου…αντικειμένου.

Το θέμα αυτό- όπως και γενικότερα το θέμα της καθυστέρησης που παρατηρείται στη χώρα μας, αναφορικά με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών- είναι άκρως σημαντικό όχι μόνο για τον ”πελάτη” που στερείται σωστών υπηρεσιών, ή για την εταιρία που χάνει (είτε σε έσοδα, είτε σε οικονομίες κλίμακας) αλλά και γι αυτή την κατακαημένη την ”εθνική οικονομία”.

Γι αυτό κι ο Χαμαιλέων προτίθεται να επανέλθει με συγκεκριμένη… περιπτωσιολογία, για γέλια και για… κλάματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v