Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 31 2003

Οι… τσουκνίδες στο χώρο του διαδικτύου

Παρά τις προαναφερθείσες … αντιξοότητες, το Internet κερδίζει ολοένα και περισσότερους ”πιστούς” ιδίως στον χρηματοοικονομικό τομέα. Μαζί όμως με τα ”λουλούδια” φαίνεται ότι στο χώρο πληθαίνουν και οι… ”τσουκνίδες”.

Όπως η παρέα των... ”προφεσόρων” που έχει κάνει την ”ιντερνετική” εμφάνισή της σε διάφορα επίπεδα, αποσκοπώντας στην προσέγγιση των αδαών και πιο συγκεκριμένα στοχεύοντας στη ”δίψα” πολλών ελλήνων για ”χαρτιά” και… ”παπλώματα” που μπορούν να κοσμούν έστω τον… τοίχο.

Η παρέα αυτή ακολουθεί σε ένα βαθμό τη λογική της … ”μπαμπούσκας”, της γνωστής ρωσικής κούκλας που όταν ανοίξει, περιέχει μια ίδια, κι αυτή μια ίδια και πάει… λέγοντας.

Μαθαίνουμε δε ότι έχουν καταφέρει κατά καιρούς να εντυπωσιάσουν διάφορους σοβαρούς ανθρώπους που είτε δεν είχαν την καχυποψία να ψάξουν, είτε δεν ήξεραν πώς και που να… κοιτάξουν.

Εμείς τώρα, που είναι ακόμη νωρίς, απευθύνουμε προειδοποίηση.

Η ”παγκοσμιοποίηση” είναι δίκοπο μαχαίρι. Όσο εύκολο είναι να τη χρησιμοποιήσει κάποιος για… προπέτασμα, άλλο τόσο εύκολο είναι να γίνει μέσον για… ξεσκέπασμα.

ΥΓ: Εάν κάποτε βγουν βραβεία για το… ”κλοπιράιτ” προφανώς η εν λόγω παρέα θα το διεκδικήσει επάξια. Αρκεί να υπάρχει ως τότε…

ΥΓ2: Σε δύο γνωστούς διεθνείς ειδησεογραφικούς οργανισμούς, οι αρμόδιοι άρχισαν ήδη να …ψάχνονται, καθένας για… άλλους λόγους βέβαια.

Και οι ξένοι ΔΕΝ είναι οι μόνοι που άρχισαν να ψάχνονται.

Ώρα να μαζευτείτε…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v