Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 12 2008

ΟΝ-ΖΗΝΩΝ: Άλλα λόγια να… αγαπιόμαστε!

ΟΝ-ΖΗΝΩΝ: Άλλα λόγια να… αγαπιόμαστε!
Κρείττον το σιγάν του λαλείν κύριοι. Έσπευσε χθες η Ζήνων να κάνει "διάψευση" για όσα ανέφερε ρεπορτάζ του Euro2day.gr περί των προσπαθειών της On Telecoms να βρει στρατηγικό, τονίζοντας ότι... προχωρά κανονικά η μεταξύ τους συμφωνία.

Μόνο που το ρεπορτάζ μας ΔΕΝ έλεγε ότι χάλασε η μεταξύ τους συμφωνία, μιλούσε για τον χρόνο εισαγωγής των νέων μετοχών στο Χ.Α. (α΄ τρίμηνο του 2009 έλεγαν οι πηγές μας) και το βασικότερο -με τρόπο κομψό- έθετε τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την On.

Προερχόταν δε από κύκλους "προσκείμενους", όπως λέμε στη γλώσσα του ρεπορτάζ, στην ίδια την On Τelecoms.

Προσέξαμε, επίσης, ότι στην ανακοίνωσή της η ΖΗΝΩΝ (μεταξύ των περιττών "διαψεύσεων" που αράδιασε) μιλάει για επιστολή που έλαβε χθες από την On με την οποία "επιβεβαιώθηκε" ότι η συμφωνία μεταξύ τους προχωρά κανονικά.

Πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό. Τόσο κοντά είναι όμως οι δύο εταιρίες λίγο πριν από τη ολοκληρωτική συνένωσή τους, που απαιτούνται επίσημες επιστολές "επιβεβαίωσης"… από τη μία προς την άλλη;

Ή μήπως είναι τόσο πολλοί οι βασικοί μέτοχοι εκατέρωθεν, που άρχισε να τους κόβει το… τυπικόν το θέματος;

Και γιατί άραγε δεν μας απαντά η ΟΝ στο "ψαχνό" του δημοσιεύματός μας, που αναφέρει ότι ψάχνει να βρει στρατηγικούς επενδυτές; Αυτός άλλωστε ήταν και ο τίτλος του θέματός μας: "Ψάχνει στρατηγικό, συμμαχίες".

Έχουμε ξαναπεί ότι στο Euro2day.gr δεν μας αρέσουν οι διαψεύσεις του τύπου άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται στην αγορά. Και δεν τις καταπίνουμε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v