Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 27 2002

Δύσκολοι καιροί για ..πρίγκηπες

Στη συνεδρίαση της Τρίτης, κατα τη διάρκεια της οποίας ο γενικός δείκτης έσπασε το ψυχολογικό, κυρίως, ”φράγμα” των 2300 μονάδων, 10 μετοχές κατέγραψαν νέο χαμηλό 52 εβδομάδων και πέντε έπιασαν ”πάτο” ...ιστορικών διαστάσεων.

Ωστόσο περισσότερο ίσως ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός οτι ανάμεσα στις μετοχές με τη μεγαλύτερη πτώση,σε σχέση με τα ιστορικά τους υψηλά, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Telerate, συγκαταλέχθηκαν νεοεισαχθείσες μετοχές, όπως η ΔΙΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες (-17,12%) και η Μύλοι Κεπενού με -6,72%.

Σημειωτέον επίσης οτι... ολόφρεσκες στο ΧΑΑ, μετοχές όπως η Alsinco και η Γαλαξίδι έχασαν στην ίδια συνεδρίαση το 14,87% και το 11,52% της αξίας τους αντιστοίχως.

”Πάτο” για την περίοδο έπιασαν όμως και παλιότερες... σειρές όπως η Λυμπέρης,(-8,12%) η Εuromedica,(-4,78% την Τρίτη) η Nexus Επενδυτική (-4,88% την Τρίτη) και οι Μινωϊκές με μόλις -3,54% ημερήσια πτώση.

Αυτά βλέπει ο πρόεδρος ( ο κ. Αλεξάκης σπεύδω να διευκρινίσω, διότι ως γνωστόν πρόεδροι υπάρχουν πολλοί ) και άρχισε να το κλείνει το ”μαγαζί” όποτε βρίσκει... δικαιολογία ( εν προκειμένω στις Καθολικές αργίες ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v