Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 5 2003

Ο κ. Βοϊλλής και το ”σεξουαλικό περιεχόμενο”

Το καταγράφουμε με αρκετή καθυστέρηση, μια και το περιστατικό αφορά στην εκδήλωση του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου το περασμένο Σάββατο για την προστασία των επενδυτών, αλλά τι να κάνουμε μας... έφαγε η τρέχουσα επικαιρότητα!

Εχουμε λοιπόν και... λέμε, έστω και με ολιγοήμερη καθυστέρηση.

Πολύ... σίγουρος εμφανίστηκε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ κ. Βοϊλλής για το περιεχόμενο των μαγνητοταινιών που ΔΕΝ παρέδωσε χρηματιστηριακή εταιρία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κατά τη διάρκεια των ερευνών της τελευταίας, για την χειραγώγηση της μετοχής Ιnformatics.

H χρηματιστηριακή παρέδωσε τις μαγνητοταινίες που είχαν σχέση με τις συναλλαγές, αλλά δεν έδωσε κάποιες άλλες συνομιλίες που είχαν ηχογραφηθεί εκ παραδρομής (sic) και περιελάμβαναν προσωπικές συνομιλίες με ακόμη και… σεξουαλικό περιεχόμενο, είπε με σιγουριά ο κ. Βοϊλλής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Εγγλέζου, προέδρου του ΣΕΔ.

Κι όπως ήταν επόμενο, αυτό το σκέλος της απάντησης δημιούργησε στην αίθουσα την σχετική ”ευθυμία”, δίδοντας του έτσι την ευκαιρία να περάσει στο... επόμενο θέμα.

Εν συνεχεία όμως, δέχτηκε ερώτηση για το πώς μπορεί να γνωρίζει ο ίδιος τι είχε και τι δεν είχε, το περιεχόμενο των μαγνητοφωνημένων συνομιλιών που δεν παραδόθηκαν στην Επιτροπή και το μεγαλύτερο μέρος της ”σιγουριάς”… εξατμίστηκε.

Όπως ανέφερε, απαντώντας στη νέα αυτή ερώτηση, η ενημέρωση του προέρχεται από την εμπλεκόμενη χρηματιστηριακή (ΣΑΡΡΟΣ) κι όχι από ίδια γνώση του θέματος, ενώ πρόσθεσε ότι βεβαίως δεν μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία των πληροφοριών που έλαβε.

Εάν δεν πρόκειται για προσωπικές συνομιλίες, άσχετες με την υπόθεση, που αφορούν την προστασία ”ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων”, τότε το πράγμα αλλάζει, είπε και μας… κάλυψε.

Τώρα ξέρουμε γιατί δεν έφερε το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΜΕΧΑ (άν υπάρχει) ή τέλος πάντων σε κάποιο αντίστοιχο όργανο. Απλά είδε το θέμα... καλοπροαίρετα!

Θα σκέφτηκε ο άνθρωπος, κι άν όντως είχαν ”σεξουαλικό περιεχόμενο” οι μαγνητοταινίες, τι θα κάνουμε θα διακiνδυνεύσουμε να χαλάσουμε τίποτα υπολείψεις;

Μπορεί και να είναι και παντρεμένος, σου λέει, κανένας απο τους εμπλεκόμενους και να τον... εκβιάζουν μετά τίποτα ασυνείδητα στελέχη της Επιτροπής!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v