Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 5 2003

Τα 9μηνα οι … υπερβολές και η ουσία!

Πολλά σχόλια γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα για τα αποτελέσματα 9μήνου των εισηγμένων, αρκετά εξ αυτών, πριν ακόμη... ολοκληρωθεί ο κύκλος των δημοσιεύσεων.

Ο Χαμαιλέων φοβάται ότι όπως συνέβη την προηγούμενη φορά (στο εξάμηνο) έτσι και τώρα αναπτύχθηκε προκαταβολικώς μια υπέρ-αισιοδοξία, η οποία ενδεχομένως να αποβεί παραπλανητική για τον μέσο ιδιώτη επενδυτή, που δεν πολυψάχνει τι λένε οι αναλύσεις και αρκείται στα... πρωτοσέλιδα.

Το μείζον θέμα, στο οποίο δίνει απάντηση το βασικό θέμα της εφημερίδας ”ΜΕΤΟΧΟΣ”, που κυκλοφόρησε σήμερα, είναι ποια ήταν η εξέλιξη των ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ στις εισηγμένες.

Ιδιαίτερα, αν εξαιρεθούν τα αποτελέσματα ορισμένων μεγάλων εταιριών, κρατικών και μη, που επηρεάζουν λόγω μεγέθους και το σύνολο της αγοράς.

Ο Χαμαιλέων είναι σίγουρος πώς δεν φαντάζεστε το... αποτέλεσμα, γι αυτό και συνιστά ανεπιφύλακτα την ανάγνωση του ”αδελφού” εντύπου του euro2day.gr

Αν μη τι άλλο, θα σταματήσετε να ψάχνετε γιατί ανεβαίνουν συγκεκριμένες (σχετικά λίγες) μετοχές κι όχι οι... υπόλοιπες!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v