Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 3 2002

Οι οπαδοί του... Δράκουλα ξεδιψούν με... Coke

Πριν καν μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια για την κατασκευή του θεματικού πάρκου για το ”Δράκουλα” (στην οποία εμπλέκεται και το ρουμανικό ”παρακλάδι” της εισηγμένης στο ΧΑΑ εταιρίας Coca - Cola HBC), άρχισαν και οι αντιδράσεις. Κυριότερος φορέας των οποίων είναι, κατά τα φαινόμενα, η ισχυρή (όπως και στην Ελλάδα) Ορθόδοξη Εκκλησία.

Οι εκκλησιαστικοί ηγέτες φοβούνται ότι η κατασκευή αυτού του θεματικού πάρκου στη γενέτειρα του μυθικού ”πρίγκιπα του σκότους” (πρόκειται για την πόλη της Sighisoara, που απέχει από το Βουκουρέστι γύρω στα 300 χιλιόμετρα), θα προκαλέσει τη μαζική εισβολή στην ήσυχη περιοχή της Τρανσιλβανίας των ορκισμένων οπαδών απ΄ όλα τα μέρη του κόσμου.

Μετά και τις αντιδράσεις, το project που προωθεί η ρουμανική κυβέρνηση με τη σύμπραξη ιδιωτικών κεφαλαίων (μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η ελληνικής καταγωγής Coca - Cola Hellenic Bottling Co.) αποκτά μια ιδιαίτερη μεταφυσική διάσταση (πού ΄σαι Χριστόδουλε!!!) που κανείς δεν γνωρίζει το κατά πόσον θα επηρεάσει αυτή καθεαυτή την επένδυση (και προφανώς το μέλλον της).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v